четвер, 08 лютого 2018 18:30

Каміння з неба: в Алушті зачистили набережну - фото
15

У приморському районі Алушти в окупованому Криму, наприкінці січня комунальні служби знесли вісім магазинчиків, кафе, торговельних павільйонів і готель.
Фото: Крим.Реалії
«За межами Професорського куточка, в Лазурному, що поблизу, на замовлення «Південного узбережжя» триває будівництво курортного готелю. Його мають здати в експлуатацію до 2020 року. Задля цього пожертвували десятками багаторічних кипарисів, ялиць та інших реліктових рослин» - повідомляється.
Зараз вирішується питання про знесення ще п'яти об'єктів
Окупанти стверджують, що знесені об’єкти нібито розташовувалися на інженерних мережах і землях загального користування.
Окупанти стверджують, що знесені об’єкти нібито розташовувалися на інженерних мережах і землях загального користування.

У приморському районі Алушти окупованого Криму, наприкінці січня комунальні служби знесли 8 магазинчиків, кафе, торгівельний павільйон і готель.

Про це повідомив сайт "Крим.реалії".

"Зараз вирішується питання про знесення ще п'яти об'єктів", – йдеться у повідомленні кримського Госкомреєстру.

Окупанти стверджують, що знесені об'єкти нібито розташовувалися на інженерних мережах і землях загального користування.

"Знесення проводили не згідно з судовим рішенням, а розпорядженням підконтрольного Кремлю уряду Криму, що визнав об'єкти на набережній Професорського куточка "самовільними забудовами" й такими, що підлягають знесенню в семиденний термін", - йдеться у повідомленні.

У вересні 2017 року архітектурно-містобудівна рада окупованого Криму схвалила включення до зони з особливими умовами використання території набережної, в тому числі Професорський куточок і прибережний парк в Алушті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ показали "кримську весну" у Феодосії

"У межах таких зон забороняються будівництво, реконструкція та капітальний ремонт об'єктів капбудівництва без узгодження з органами виконавчої влади Криму", - йдеться у повідомленні.

На слуханнях про зраду Януковича спливла правда про "зелених чоловічків" у Криму. У лютому-березні 2014 року під час захоплення Криму російські військові, яких пізніше назвали "зеленими чоловічками", блокували українські військові частини. Про це під час суду над екс-президентом України Віктором Януковичем розповів колишній командувач Військово-Морських сил Сергій Гайдук.

Зараз ви читаєте новину «Каміння з неба: в Алушті зачистили набережну - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути