пʼятниця, 27 квітня 2018 01:45

Кабмін затвердив план реінтеграції Криму

Кабмін затвердив план реінтеграції Криму
Затвердили план реінтеграції Криму. Фото: РБК

Уряд затвердив міжвідомчий план заходів для підтримки зв'язків з українцями в окупованому Криму.

"Нещодавно уряд затвердив план, який дозволяє сконцентрувати зусилля всіх без виключення органів влади на підтримку зв'язків з нашими українськими громадянами, які проживають в окупації. Ще раз підкреслю - це не завдання лише одного міністерства, це завдання уряду, який схвалив відповідний план, тобто це спільна робота всіх міністерств та відомств", - зазначив міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш, повідомляє "Укрінформ".

Розробники плану намагались максимально розширити його, щоб "всі знайшли своє місце в реалізації державної політики", щоб урядові органи працювали в партнерстві з неурядовими організаціями.

"Я хочу додати, що є багато національних стратегій і програм, в яких так чи інакше зачіпається проблема Криму. І проблема Криму дуже часто оголошується як проблема території. Насправді, що намагаємось зробити, - ми дійсно хочемо змінити не тільки власний підхід, а й підхід чиновників в інших відомствах. Ми хочемо, щоб вони нарешті побачили людину, яка там живе, в окупаційних умовах, яка продовжує вірити у власну державу", - зауважив Черниш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Треба терміново приймати закон про колаборацію - Чубаров

28 березня 2018 року Кабінет міністрів прийняв рішення №218-р "Про затвердження плану заходів, спрямованих на реалізацію деяких засад державної внутрішньої політики щодо тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя".

Зараз ви читаєте новину «Кабмін затвердив план реінтеграції Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути