неділя, 28 серпня 2016 16:35

Інвалідам відмінили пільговий проїзд

Інвалідам відмінили пільговий проїзд


З 28 серпня перевізники Севастополя обмежили безкоштовний проїзд для людей з інвалідністю I і II груп загальних захворювань в міських автобусах. Про це Крим.Реалії повідомили жителі міста.

За словами очевидців, вранці 28 серпня водії автобусів стали відмовляти людям з інвалідністю у безкоштовному проїзді, заявляючи, що "пільг більше немає".

Представник севастопольського ТОВ "Зеніт-Автотранс", який здійснює автобусні перевезення на 22-му міському маршруті, повідомив Крим.Реалії, що, згідно з нормативним актом Російської Федерації від 15 липня 2016 року, з 27 серпня пільги для російських інвалідів зберігаються тільки на тих видах міського транспорту, які дотуються з бюджету.

"А ми не дотуємося і у нас пільг більше немає", – сказав перевізник.

Після анексії Криму в 2014 році, в Севастополі зберігалися українські пільги для людей з інвалідністю I, II і III груп загальних захворювань на проїзд в автобусах, тролейбусах і на міських пасажирських катерах, зокрема люди з II групою мали право на пільговий проїзд у всіх видах міського транспорту, а ІІІ групою – тільки в тролейбусах і катерах.

ЧИТАЙЕ ТАКОЖ: У Крим і Краснодарський край перекинули російських десантників і морську піхоту

Зараз ви читаєте новину «Інвалідам відмінили пільговий проїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути