пʼятниця, 22 грудня 2017 15:06

"Хочуть принизити населення Криму" - окупанти відреагували на резолюцію ООН

"Хочуть принизити населення Криму" - окупанти відреагували на резолюцію ООН
Засідання "кримської палати" назвало резолюцію ООН приниженням гідності кримчан. Фото: opcrimea.ru

Громадська палата окупованого Росією Криму назвала резолюцію Генасамблеї ООН по ситуації на півострові "приниженням гідності кримчан".

Про це інформує ресур "Крим.інформ".

"Схоже, що русофобські сили, представлені в Організації Об'єднаних Націй, не тільки як і раніше ігнорують волевиявлення кримчан, але і штучно підганяють існуючі в Криму реалії під свої вузькогрупові мети і політичні інтереси. Інакше як можна пояснити те, що в прийнятому документі Крим розглядається як "територія окупації і збройного конфлікту", - сказано в документі палати.

Кримська палата образилась, що громадяни Республіки Крим і Севастополя підпадають під тлумачення "жертв окупації".

"Така штучна спрямованість резолюції викликає у нас не просто обурення, а відчуття того, що комусь дуже хочеться принизити і образити громадянську гідність абсолютної більшості населення Криму. Тих, для кого проживання в російському Криму є здійсненням їхньої історичної мрії і багаторічної боротьби за її реалізацію", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін, ти нас чуєш? Вовочка, почуй нас" - у Криму люди кидалися під військові вантажівки

Крім того, окупанти з "кримської палати" зауважили, що кількість держав, які проголосували проти резолюції або утрималися перевищує кількість держав, які проголосували "за".

"Якщо ж враховувати населення цих країн, то виходить, що резолюцію підтримала незначна частина людей, що населяють нашу планету. З огляду на те, що це вже третя резолюція з таких питань і такого змісту, то складається враження, що група з 70 держав-членів ООН займається цілеспрямованою діяльністю по дискредитації волі 2,5 мільйона жителів Кримського півострова, вираженою на всекримському референдумі 16 березня 2014 року", - йдеться в заяві.

МЗС України вітає ухвалення Генасамблеєю ООН оновленої резолюції про порушення прав людини у Криму та заявляє, що наступним кроком має стати деокупація півострова. Про це йдеться у заяві міністерства.

Зараз ви читаєте новину «"Хочуть принизити населення Криму" - окупанти відреагували на резолюцію ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути