середа, 20 вересня 2017 08:04

Генерал армії РФ, що керував захопленням Криму, зламав хребет у ДТП

Генерал армії РФ, що керував захопленням Криму, зламав хребет у ДТП
Андрій Сердюков отримав важкі травми в результаті ДТП в Мурманській області. Фото: ТАСС.

Командувач Повітряно-десантних військ РФ генерал-полковник Андрій Сердюков отримав важкі травми в результаті ДТП в Мурманській області.

Аварія сталася 15 вересня о 14:45 за місцевим часом на 1420-му кілометрі автодороги Р21 "Кола" в РФ.

В мікроавтобус генерала, який прямував в кортежі у супроводі машин військової автоінспекції, врізався легковий автомобіль.

Як випливає з матеріалів перевірки ДТП, у кортеж, в якому слідував мікроавтобус Volkswagen Caravella російського головкому, врізався Chevrolet Lanos, який виїхав із зустрічної смуги. В результаті зіткнення мікроавтобус перекинувся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві в гаражі розстріляли чоловіка

Окрім того, травми внаслідок аварії дістали помічник головнокомандувача і його ад'ютант. У водія мікроавтобуса – невеликі забиття.

Водій Chevrolet, 34-річний житель Мурманська, від отриманих травм помер у машині швидкої допомоги. Його дружину з тяжкими травмами госпіталізовано. Двоє їхніх синів, 16 і 17 років, відбулися незначними травмами.

За інформацією російських ЗМІ, саме Сердюков керував операцією із захоплення Криму навесні 2014 року. Він очолив і реалізував спецоперацію, коли російські військові забезпечили прийняття парламентом Криму рішення про проведення незаконного референдуму про приєднання до РФ, який був організований протягом трьох тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Генерал армії РФ, що керував захопленням Криму, зламав хребет у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути