Ексклюзиви
середа, 03 червня 2020 18:00

Колишній "беркутівець" через прапор України побив активіста

Колишній "беркутівець" через прапор України побив активіста
Нападнику загрожує до 10 років позбавлення волі

Колишньому "беркутівцю", а нині омонівцю заочно повідомили про підозру за побиття 2016 року в Севастополі українського активіста.

Нападник побив кримчанина 1977 року народження на ґрунті національної ненависті, побачивши на рамі його велосипеда українську символіку, повідомили в нацполіції.

У потерпілого було діагностовано відкриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом основи черепа, переломи орбіти, закритий перелом кісток носа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох кримчан звинуватили у штурмі штабу ВМС України

"Після побиття підозрюваний повалив потерпілого на землю, зв'язав руки пластиковими стяжками та утримував у такому положенні понад три години, не даючи можливості надати йому медичну допомогу", - додали в поліції.

Водночас окупаційна поліція не прийняла в потерпілого заяви про напад. Пояснивши це тим, що "беркутівець" – "герой Криму". Після цього дружину та дитину потерпілого почали цькувати. Житель Криму змушений був переїхати жити в материкову Україну.

Після проведення слідчих дій під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим зловмиснику повідомили про підозру. Наразі він проходить службу в підрозділі ОМОН Російської Федерації.

Нападнику загрожує покарання до 10 років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення його в міжнародний розшук.

Слідче управління поліції Криму спільно з прокуратурою республіки повідомили про підозру двом чоловікам, які брали участь у захопленні штабу ВМС України в Севастополі під час анексії Криму.

Зараз ви читаєте новину «Колишній "беркутівець" через прапор України побив активіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути