середа, 22 лютого 2017 21:29

Двох кримських татар запроторили до психлікарні

Двох кримських татар запроторили до психлікарні

Двох фігурантів справи "Хізб-ут Тахрір" Айдера Саледінова і Рустема Ісмаїлова помістили до психіатричної лікарні для примусового проходження експертизи.

Про це повідомляє КрымSOS.

"Сьогодні 22 лютого мого чоловіка Ісмаїлова Рустема і чоловіка Гузаль – Салединова Айдера поміщають у психіатричну лікарню за адресою вулиця Рози-Люксембург, Сімферополь. Ми розцінюємо ці дії з боку силовиків як застосування каральної медицини", - пише у Facebook Фатіма Ісмаїлова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директора кафе судять за участь у мітингу

Айдер Салединов і Рустем Ісмаїлов є фігурантам сімферопольської "справи Хізб ут-Тахрір". 12 жовтня минулого року в Сімферополі російські силовики провели обшуки в будинках п'ятьох мусульман у кримськотатарських мікрорайонах Кам'янка та Строгоновка.

Кримського правозахисника Еміра-Усеїна Куку утримують в одиночній камері психлікарні Сімферополя. Туди Київський районний суд міста відправив його на примусову психіатричну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Двох кримських татар запроторили до психлікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути