середа, 15 лютого 2017 02:17

Дружина Януковича володіє елітним бізнесом в Криму

Дружина Януковича володіє елітним бізнесом в Криму
zn.ua

Дружина екс-президента України Віктора Януковича Людмила Янукович відкриває в окупованому Росією Севастополі вже другий елітний продуктовий магазин.

Про це в Facebook повідомив український блогер Vikas Ogi.

За його інформацією, перший продуктовий магазин "Меркурій", відкритий раніше Людмилою Янукович, досить популярний серед місцевої еліти, російських і колишніх донецьких чиновників, що перебралися до Криму.

"І, в черговий раз, домогосподаркам на замітку. У Севастополі Люся Янукович відкриває вже другий елітний продуктовий магазин "Меркурій". Він дуже популярний серед місцевого істеблішменту, особливо серед кремлівських виконавців, що поприїжджали з весни 2014. Люблять його і "донецькі" біло-блакитні управлінці, які втекли, і їх оформлення. Серед шедеврів власної кухні магазину є, наприклад, "нутрія, запечена в яблучному маринаді", - зазначив блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ придумала, як пришвидшити суд над Януковичем

28 листопада генпрокурор Юрій Луценко зачитав Януковичу підозру у державній зраді. Тоді екс-президент із російського Ростова-на-Дону виступав у суді через Skype як свідок.
Янукович закликав президента РФ Володимира Путіна ввести збройні сили на територію України.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Януковича володіє елітним бізнесом в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути