пʼятниця, 22 червня 2018 15:47

До Сущенка не пускають відвідувачів - адвокат

До Сущенка не пускають відвідувачів - адвокат
Роман Сущенко цього тижня не зустрічатиметься з омбудсменом. Фото: Vesti.Ru

До політв'язня Романа Сущенка цього тижня не пускатимуть українського омбудсмена Людмилу Денісову.

"Сьогодні - короткий день, робота на вхід до СІЗО до 16:30. Залишилося кілька годин. А в Мосміськсуді ми бачимо явне небажання видавати дозвільні документи українському омбудсмену. Отже питання переноситься на понеділок. Сам я, згідно з жеребом, зможу потрапити до Сущенка 4 липня", - повідомив ukrinform.ua адвокат журналіста Марк Фейгін.

Він також звернув увагу на заяви російського омбудсмена Тетяни Москалькової. Вона 23 червня відвідає Кирила Вишинського, якого ніби заради цього привезли до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Сущенка не пустили Денісову: почалися переговори з росіянами

"Мені важко зрозуміти, звідки така впевненість. Адже тут все має бути паритетно. А після брехні Москалькової з приводу Сенцова, після того, що Денісова не змогла відвідати жодного з українських політв'язнів, немає жодних підстав, щоб вона отримала доступ до тих, кого хоче відвідати".

7 жовтня Романа Сущенка звинуватили в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що він є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР Міноборони це спростували. Мосміськсуд 4 червня призначив журналісту 12 років колонії суворого режиму. 5 червня подали скаргу на винесений вирок

Зараз ви читаєте новину «До Сущенка не пускають відвідувачів - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути