середа, 12 грудня 2018 18:52

До полонених моряків підсилають невідомих, яких представляють адвокатами

До полонених моряків підсилають невідомих, яких представляють адвокатами
Андрій почуває себе добре, жартує про "Русское радио" - фото Корреспондент

Два поранених полонених матроси зустрілися зі своїми адвокатами.

Адвокатки Олександра Маркова і Марія Куракіна навідалися до полонених Андрія Ейдера та Андрія Артеменка у госпіталь СІЗО "Матросская тишина".

Адвокатка, яка захищає в суді наймолодшого з полонених моряків, Андрія Ейдера розповіла про стан свого підзахисного у Facebook.

"Приходить в себе, може пересуватися (і йому навіть не потрібні милиці, але кульгає) і виглядає досить бадьоро, не втрачає почуття гумору. Правда в Андрія складно згинається коліно та один осколок з ноги ще не витягли. Але з цього приводу Андрій не турбується. Головне занепокоєння Андрія — сигарети", - пише Олександра Маркова.

"Родині Андрія однозначно є ким пишатися! А ми також продовжуємо працювати та сподіваємося, що незабаром стане менше військових, змушених зустрічати Новий рік поза своїх сімей", додала адвокатка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Осколком перебило артерію": розповіли про стан захопленого моряка

З полоненим матросом Андрієм Артеменком спілкувалася Марія Куракіна.

Вона повідомила, що до полонених підсилають невідомих, які представляються адвокатами, пише Куракіна на Facebook.

"Сьогодні відвідала військовополоненого моряка 24-річного Артеменко Андрія в "Матросской тишине". Він був поранений під час обстрілу "Бердянська" разом з Василем Сорокою та Андрієм Ейдер: осколкові поранення в ліву руку, пальці, по тілу. Окалина при вибуху потрапила в очі. Начебто бачить, але зір викликає мої побоювання. Можлива контузія. Зараз, відчуває себе краще. Як годиться військовому, тримається бадьоро, підтягнуто. Бойовий дух на підйомі, цікавиться новинами у справі", - пише вона.

Командир катера "Бердянськ" Роман Мокряк заявив слідству, що вимагає ставититися до себе та до свого екіпажу як до військовополонених.

Він не буде давати російській владі жодних свідчень, поки його підлеглі не будуть звільнені, пише його адвокат Ілля Новіков.

Зараз ви читаєте новину «До полонених моряків підсилають невідомих, яких представляють адвокатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути