четвер, 01 червня 2017 17:47

"Навіть у найскладніші часи в Україні не було такого" - заввідділенням керчинської лікарні

"Навіть у найскладніші часи в Україні не було такого" - заввідділенням керчинської лікарні
У Керчинській лікарні №1 лікарі невдоволені становищем і звільняються Фото: kerchbolnica.at.ua

Лікарі керчинської лікарні №1 незадоволені умовами роботи. Рівень забезпечення установи дуже низький. Не вистачає найнеобхіднішого.

"Працівники лікарні працюють в умовах жорсткого дефіциту лікарських засобів та необхідних розчинів. Відчуваємо недоукомплектованості відділень. Ми не маємо медикаментів, щоб у повному обсязі надавати невідкладну допомогу. Немає розчинів, щоб проводити інфузійну терапію пацієнтам. Немає необхідного обладнання для догляду. Зондів немає. Відбувається відтік кадрів. Причому такий, якого ніколи не було. Навіть у найскладніші наші часи в Україні не було такого", - каже заввідділу хірургії Володимир Шаповалов, повідомляє "Цензор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер виставив фото протестів у Криму

Працівники "Керченського металургійного заводу" в окупованому Криму вийшли на акцію протесту. Вимагають роботу і виплатити зарплату.

Окупанти пообіцяли запустити цех емальованого посуду і задіяти частину співробітників на цьому виробництві. Більшість працівників обурилися, що всім роботи не вистачить.

Зараз ви читаєте новину «"Навіть у найскладніші часи в Україні не було такого" - заввідділенням керчинської лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути