Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 13:25

Блокада Керченського мосту: кримські татари розповіли про план дій

Блокада Керченського мосту: кримські татари розповіли про план дій
Кримські татари запропонували Україні блокувати рух автомобілів Керченським мостом. Або хоча б вносити водіїв до спеціальної бази даних. Фото: InfoResist

До водіїв авто, які планують потрапляти до Криму через Керченський міст, потрібно застосовувати санкції.

А сам рух мостом, що нелегально ведуть окупанти, блокувати, розповів "Обозревателю" Ленур Іслямов, координатор акції блокади Криму.

"До них повинні застосовувати ті самі санкції, що і до артистів, які незаконно відвідують Крим. Якщо Україна поки що не може зупинити цей рух, то, принаймні, необхідно фіксувати весь транспорт, який переміщається з Росії в окупований Крим. Фіксувати всіх людей. Поіменно. І вводити санкції, куди б вони не переміщалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія може почати наступ на Україну з анексованого Криму

Меджліс використовує виключно ненасильницькі методи боротьби. Спочатку ми не перешкоджатимемо, ми почекаємо і подивимося, як будуть працювати санкції. І за необхідності підготуємося до наступних кроків", - наголосив Іслямов.

Путінський режим репресує кримських татар в анексованому Криму тому, що боїться їх. За час депортації вони навчилися самоорганізації, яка небезпечна для держави-агресора, говорить 43-річний Андрій Іванець, історик.

Зараз ви читаєте новину «Блокада Керченського мосту: кримські татари розповіли про план дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути