Ексклюзиви
субота, 03 серпня 2019 18:52

Балуха знову відправили в штрафний ізолятор

Балуха знову відправили в штрафний ізолятор
Стан здоров'я Балуха щодалі погіршується. Лікарів до активіста не пускають. ФОТО: gordonua.com

Українського активіста й політв'язня Володимира Балуха, якого незаконно утримують в Росії, укотре перевели до штрафного ізолятора.

Утримувати в ШІЗО українця будуть протягом 15 діб. Повідомила про це Кримська правозахисна група на своїй сторінці у Facebook.

"За 4 місяці перебування Володимира Балуха в колонії Торжка, його ушосте закривають у ШІЗО, намагаючись зломити його. З кожним днем підірване голодуванням і жорстокими умовами утримання в колонії стан здоров'я активіста погіршується. Уся відповідальність за життя та здоров'я Володимира Балуха лежить на Російській Федерації, зокрема на адміністрації колонії й особисто на начальнику колонії Ножкіну Олександрі Ігоревичі", — заявили правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Балух є в списках на обмін ув'язненими

Нещодавно Балуху вдалося надіслати листа українській активістці. У ньому незаконно засуджений кримський активіст розповів про свій стан. Також повідомив, що росіяни намагаються нав'язати йому російське громадянство.

Зараз ви читаєте новину «Балуха знову відправили в штрафний ізолятор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути