понеділок, 23 квітня 2018 16:37

Балух голодує 35-й день у російській в'язниці: до нього не пустили Архієпископа

Балух голодує 35-й день у російській в'язниці: до нього не пустили Архієпископа
У кримській в'язниці Балух голодує 35-й день. Фото: Фейсбук

Сьогодні в кримському СІЗО до політв'язня Володимира Балуха не пустили громадського захисника Архієпископа Сімферопольського і Кримського Климента.

Український активіст голодує 35-день у російській в'язниці окупованого Криму, повідомила Кримська правозахисна група на своїй сторінці у Facebook.

"У захисника попросили постанову (ухвалу) суду окремим документом. При цьому у владики Климента не прийняли виписку судового засідання, на якому "Роздольненський районний суд" задовольнив клопотання адвоката засудженого українця про включення в процес Климента як громадського захисника Балуха", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На українського активіста Балуха чинять психологічний тиск, - правозахисник

Володимир Балух голодує із 19 березня 2018-го, оголосив безстрокове голодування після винесення йому несправедливого і незаконного вироку у сфабрикованій проти нього кримінальній справі.

В окупованому Криму адміністрація СІЗО Сімферополя вирішила перемістити політв'язня Володимира Балуха в карцер. Активіст 20 квітня повідомив про це своєму адвокатові.

Зараз ви читаєте новину «Балух голодує 35-й день у російській в'язниці: до нього не пустили Архієпископа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути