пʼятниця, 20 жовтня 2017 20:22

Автор ультиматума Трампу відібрав у севастопольців Адміральський пляж

Автор ультиматума Трампу відібрав у севастопольців Адміральський пляж
15 лютого 2017 року Євген Кабанов у відкритому листі президенту США пояснив, що санкції боляче вдарили по його бізнесу. І в погрозливій формі порадив їх скасувати. Фото: соцмережі

У жителів окупованого Севастополя забрали найкращий пляж і віддали місцевому герою "Кримської весни" і автору скандального "антисанкційного" листа

Адміральський пляж (колишній Солдатський), що неподалік від дачі командуючого Чорноморським флотом, закрили від сторонніх будівельним парканом.Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Одразу після анексії російська влада обіцяла розбити парк навколо пляжа, потім — збудувати санаторій. Та це були лише обіцянки. Учора прибережну смугу віддали під будівництво житлового комплексу (5 восьмиповерхівок) і апарт-готелю голови будівельної компанії.

Тепер на Адмиральському купатиметься колишній член Партії Регіонів, нині депутат російської ЛДПР Євген Кабанов, зі своїми новими партійними друзями.

На материковій Україні його оголошено в розшук за державну зраду. А в Криму, окрім будівельних скандалів, депутат уславився відвертим листом на адресу Дональда Трампа. У якому просив-вимагав президента США скасувати санкції проти кримських і російських чиновників і депутатів.

Потерпає від санкцій і партійний шеф Кабанова — Володимир Жиріновський, з яким він у 2014 році агітував кримчан приєднуватися до Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп підписав розширені санкції проти Росії

Жителі Камишової бухти, які традиційно купалися у синій лагуні, давно скаржилися окупаційній владі, що у них незаконно забирають місце для відпочинку. Тут не просто затишок і прозора вода. Пляж імовірно розташований на місці давньогрецького поселення, де земельні роботи без складної археологічної експертизи заборонені.

Цього літа захисниця місцевих парків Яна Клішина попросила президента РФ Володимира Путіна звернути увагу на незаконну забудову. Той наказав створити контрольну комісію, тим справа і обмежилася. Учора "путінська" комісія остаточно вирішила, що порушень немає. Одна жінка встала на коліна, просила зберегти пляж.

Окупанти уважно вислухали всі скарги і записали "втішний" пункт. У тому разі, якщо раптом на будівництві виявлять пам`ятники архітектури, новий власник забезпечить до них вільний доступ.

Користувачів соціальних мереж вразили фотографії наслідків сильних дощів в окупованому Криму. На опублікованих фото видно, що в результаті потужних злив серйозно постраждали пляжі і берегова лінія.

Зараз ви читаєте новину «Автор ультиматума Трампу відібрав у севастопольців Адміральський пляж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути