вівторок, 14 липня 2020 16:56

Адвокат Трампа показав карту України без Криму

Адвокат Трампа показав карту України без Криму
Руді Джуліані показав карту України без Криму. Фото: скриншот із відео

Адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані використовував карту України без анексованого РФ Криму.

Карта зображена на обкладинці його ролика про "корупцію Демократичної партії в Україні" в YouTube, пишуть "Крим. Реалії".

"Руді Джуліані розповідає, як Україна виявила, що $5,3 млрд іноземної допомоги не було враховано. Адміністрація Обами заблокувала будь-яке розслідування. Цей епізод — верхівка айсберга, і це ще не все", — йдеться в описі відеоролика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французька газета позначила Крим російським

За словами тимчасового повіреного в справах США в Україні Вільяма Тейлора, персональний адвокат Трампа Руді Джуліані просував вимоги американського президента до українського — публічно оголосити про розслідування щодо демократів і української газової компанії Burisma, де працював син ексвіцепрезидента США Джо Байдена в обмін на візит українського президента в Білий дім, а також на рішення розморозити військову допомогу Україні.

Представники демократичної партії в Палаті представників ініціювали своє розслідування, намагаючись довести, що Трамп через довірених осіб тиснув на Україну заради завдання шкоди своєму політичному опонентові Джо Байдену. Трамп порушення закону зі свого боку заперечує.

Раніше український Райффайзен Банк Аваль опинився в центрі скандалу. На сайті банку карту України опублікували без Криму, який перебуває в окупації Росії.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Трампа показав карту України без Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути