субота, 20 жовтня 2018 23:00

За 60 млн: щойно відремонтовані столичні парки знову поремонтують

За 60 млн: щойно відремонтовані столичні парки знову поремонтують
Реконструйований у 2017 році парк Наталка на Оболоні назвали зразковим. ФОТО: Вечірній Київ

Столичне КП "Київзеленбуд" проведе додаткові роботи з благоустрою в 5-ти парках. Чотири з них нещодавно капітально відремонтували.

Необхідність у додатковому ремонті виникла "через непередбачувані обставини", йдеться у Prozorro.

Зокрема, найдорожчі – за 19,1 млн грн – додаткові роботи проведуть у відкритому в червні парку Перемога. Тут мають облаштувати громадську вбиральню, пішохідні доріжки, систему автоматичного поливу, реконструювати водопровід і каналізацію, встановити опори під освітлення.

За 18,9 млн грн у відкритому в липні парку в урочищі Наталка на Оболоні облаштують оглядові майданчики, дитячий майданчик, причал для рибалок, освітлення, систему автоматичного поливу, зовнішні мережі водопроводу і каналізації, майданчик під МАФи.

За 6,7 млн грн облагородять Сирецький парк, оновлений наприкінці вересня. Там встановлять громадську вбиральню, концертно-танцювальний майданчик, торговельні кіоски, встановлять відеонагляд, Wi-Fi та озеленять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зелена нерухомість": як забудовники повинні турбуватися про природу міста

На парк вздовж проспекту Ватутіна на Троєщині виділили 300 тисяч грн. Київський мер Віталій Кличко відкрив його на початку жовтня. Там хочуть облаштувати видові майданчики навколо водойми, дитячі та спортивні майданчики, громадський туалет тощо.

Додаткові роботи в ще не завершеному парку Совки коштуватимуть 12,2 млн грн. Тут мають встановити лавки, смітники, інформаційний щит, декоративні огорожі, облаштувати чотири дитячі майданчики, озеленити.

Підряди дісталися попереднім виконавцям робіт на цих об'єктах. Саме тому закупівлі робили за переговорною процедурою – без публічних торгів. Всі 5 парків оновлять до 31 грудня цього року.

До кінця 2018-го в Києві хочуть оновити 128 парків та скверів.

Зараз ви читаєте новину «За 60 млн: щойно відремонтовані столичні парки знову поремонтують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути