Ексклюзиви
вівторок, 24 липня 2018 09:56

Влада київської області ігнорує проблеми села Підгірці

23 липня 2018 р. під будівлею Київської обласної державної адміністрації відбувся черговий пікет активістів і жителів села Підгірці. Ніхто з чиновників, за кілька місяців, так і не спромігся вникнути в суть проблеми забудови села Підгірці.

  Жителі села Підгірці пікетували Київську обласну державну адміністрацію
Жителі села Підгірці пікетували Київську обласну державну адміністрацію

Як стверджують мешканці, отриманий дозвіл на протизаконне будівництво в найближчому майбутньому буде мати важкі наслідки: соціальну і екологічну катастрофи. Активісти і жителі села не вперше влаштовують пікети, намагаючись привернути увагу чиновників і громадськості, але жодної реакції як і раніше немає. За кілька тижнів так і не вдалося потрапити на прийом до губернатора Олександра Горгана, першого заступника Андрію Анісімова і виконуючого обов'язки департаменту з архітектури Дмитра Ликова.

Активісти запевняють, що повне ігнорування змусило піти на крайні заходи, а саме в одній з акцій активісти перекривали Дніпровське шосе.

Відправлені офіційні запити до Київської ОДА, Обухівської РДА, генеральної прокуратури України, Міністерство екології та природних ресурсів України, Міністерство охорони здоров'я України, Міністерство освіти і науки України не знайшли на даний момент належного відгуку серед чиновників.

За словами жителів, вони розраховували на швидке і безконфліктне вирішення всіх питань, але так і залишилися непоміченими чиновниками, відповідальними за нагляд над архітектурою і будівництвом. Громада вимагає докладного розгляду справи, скасування змін у Генеральному плані села Підгірці, встановити законність дій сільського голови Кравченка С.С., перевірити наявність корупції між учасниками протизаконної зміни Генплану.

  Жителі села Підгірці пікетували Київську обласну державну адміністрацію
Жителі села Підгірці пікетували Київську обласну державну адміністрацію
Зараз ви читаєте новину «Влада київської області ігнорує проблеми села Підгірці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути