Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2018 16:19

Виграла і програла: киянка програла суд після виграшу в лотерею

Виграла і програла: киянка програла суд після виграшу в лотерею
Лотерея відмовилася видавати виграш джек-поту жительці Києва. Фото 112.ua

Мешканці Києва, яка перемогла в лотереї Патріот, не вдалося відсудити у оператора суперприз розміром в 6 млн гривень. Оператор назвав виграш "технічною помилкою поліграфії".

"Жінка придбала три лотерейних квитка "Своє житло" і після стирання інформації на ігровому полі, нею були виявлені відповідні комбінації з максимальною сумою виграшу - 6 млн грн (кожен квиток - 2 млн грн). На четвертий день після введення даних квитків в обіг, вона пред'явила їх оператору", - розповіли в суді, повідомляє Економічна правда.

При цьому компанія Патріот підтвердила, що дані квитки дійсно були пред'явлені в строки, і ніяких зауважень чи доводів щодо позивача, що він якимось чином підробив ці квитки, або спотворив інформацію про виграш, у компанії не було.

На засіданні суду представник оператора повідомив про виявлення проблеми з нанесенням ігрової інформації на лотерейні квитки Своє житло і недостовірності розподілу призового фонду, допущених Укрспецполіграфією.

При цьому представник друкарні також повідомив про виявлення технологічного браку при нанесенні інформації на ігровому полі квитків. За його словами, це сталося через "порушення програмного алгоритму системи формування ігрової інформації". У зв'язку з цим, вся партія поставлених лотерейних квитків була визнана поліграфічним браком.

Печерський районний суд Києва все ж відмовив киянці в її отриманні виграшу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкаській області зірвали найбільший в історії України джекпот.

З 2016 року Українська національна лотерея, яку пов'язують з нардепом від "Блоку Петра Порошенка" Олександра Третьякова, стала найбільшим з трьох лотерейних операторів країни і продовжила збільшувати частку ринку у 2017-му. У 2016 Олександр Третьяков повідомляв, що має опціон на викуп частки в УНЛ. А наприкінці 2015-го політик з'явився в офісі лотереї під час обшуку. У той час тривав корпоративний конфлікт між українськими та іноземними акціонерами лотерейного оператора.

Зараз ви читаєте новину «Виграла і програла: киянка програла суд після виграшу в лотерею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути