Чотирнадцять випускників захворіли на гостру кишкову інфекцію після банкету на випускному вечорі у ресторані "Верховина", на Петропавлівській Борщагівці.
Про це повідомляє сайт Держсанепідслужби.
Серед постраждалих – жителі Києва, міста Ірпеня та селища Ворзель.
"Госпіталізовано шість осіб, восьмеро інших відмовились від госпіталізації і перебувають на амбулаторному лікуванні. У всіх хворих отруєння середнього ступеню важкості", - повідомляють у Держсанепідслужбі.
Постраждалі під час святкування їли страви, приготовані у готельно-ресторанному комплексі "Верховина" та продукти, які принесли батьки: червону ікру, торт, полуницю. Полуницю придбали на ринку "Дніпро" у Києві. Місце придбання червоної ікри і торта встановлюють у санепідслужбі.
"Найімовірніша причина спалаху - порушення технології приготування, умов зберігання страв та санітарних правил щодо вживання їжі", - зазначають у Держсанепідслужбі.
Читайте також: Шестеро людей отруїлись на поминальному обіді котлетами
Нагадаємо, торік п'ятеро поляків отруїлись у київському готелі "Редіссон" на Подолі.
Коментарі