пʼятниця, 11 березня 2011 14:48

У Києві міліціонер кулями вгамовував біля супермаркета хуліганів

У Києві міліціонер кулями вгамовував біля супермаркета хуліганів

У п'ятницю близько 10 ранку біля "Сільпо" на вулиці Харківське шосе, 21 працівник міліції вистрілив з травматичного пістолета у двох хуліганів.

Про це повідомив начальник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук.

За його словами, повідомлення про стрілянину надійшло до Дарницького райуправління - від міліціонера, який стріляв.

"Міліцію викликав працівник органів внутрішніх справ Святошинсьго управління, який був у супермаркеті. Він помітив 2 громадян, які конфліктували з охороною, при цьому голосно висловлювались нецензурними словами і не реагували на зауваження громадян", - сказав Поліщук.

Він відзначив, що міліціонер підійшов до хуліганів, повідомив, що є правоохоронцем і поросив не порушувати громадський порядок. Але зловмисники не відреагували, бо були дуже п'яні, натомість стали погрожувати міліціонеру.

Поліщук додав, що коли міліціонер згодом вийшов з магазину, хулігани підстерігали його на вулиці.

"Один з них наніс правоохоронцю удар рукою в груди, а інший тримав в руках розбиту пляшку.

Вважаючи, що його життю загрожує реальна небезпека, працівник міліції вистрілив постріл з пристрою для відстрілу набоїв з гумовими кулями", - сказав Поліщук.

Зловмисники продовжували провокувати бійку. Тоді міліціонер зайшов до магазину і попросив натиснути тривожну кнопку. У цей час хулігани забігли до магазину та нанесли кілька ударів працівнику міліції, відзначив начальник прес-служби міліції.

По приїзді працівників Держслужби охорони, з'ясувалося, що хуліганили кияни, які мешкають неподалік від "Сільпо" на вулиці Привокзальній.

"Одного з затриманих доправили в лікарню з діагнозом "непроникаюче вогнепальне поранення та алкогольне сп'яніння, а його товариша до Дарницького райуправління", - сказав Поліщук.

На порушників складено адмінпротоколи за непокору міліції. Матеріали будуть передані до прокуратури для вивчення та прийняття рішення, відзначив начальник прес-служби столичної міліції.

Нагадаємо, 6 лютого у Києві у переповненій маршрутці теж лунали постріли. Хулігани напали на міліціонера, а той у відповідь відкрив стрілянину.

Зараз ви читаєте новину «У Києві міліціонер кулями вгамовував біля супермаркета хуліганів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути