вівторок, 14 листопада 2017 13:29

"Вмирайте тихіше" - соцмережі обговорюють оригінальний метод вгамування галасливих сусідів

У Києві на одному з будинків на Відрадному з'явилося забавне оголошення. У ньому мешканці будинку обурюються через шум, який створюють їх сусіди.

Фото оголошення було опубліковано в групі "Мій Відрадний" в Facebook.

Автор: facebook.com/groups/Vidradny
  У Києві на одному з будинків  з'явилося забавне оголошення
У Києві на одному з будинків з'явилося забавне оголошення

"На жаль, не знайома особисто, тому пишу публічно! Пара, яка полюбляє робити "це" так, щоб чули два будинки: переконливе прохання, закривайте вікна, вставляйте кляп або використовуйте інші підручні засоби. Вчора моя дитина прокинулася близько 23 години із запитанням: "Мамо, хто це так голосно вмирає?". "Вмирайте" тихіше !!! Ви живете в багатоквартирному, а не в приватному будинку, десь у глибокому лісі. Поважайте, будь ласка, сусідів! Поруч з вами живуть діти і люди похилого віку", - йдеться в повідомленні.

У соцмережі одні підтримують авторку оголошення, а інші вважають, що жінка аж надто прискіпується до "гучної" парочки.

"Кілька років тому, в п'ятиповерхівці на Гарматній влітку, відкриті у всіх вікна ... теж влаштували ігрища ... два будинки не спали ... коментували, підказували і сміялися всі ... Більше не порушували правила життя", - прокоментувала Тетяна Коробчук.

"Як сказав би мій друг: "Не треба заздрити", - вважає Мар'яна Ласкава.

"На жаль, багато хто забув, або не знають такого поняття як сором! Розмовляла з батьком сусіда-бешкетника, так він сказав, "що виховуйте його самі, у мене вже немає сил, і поліцію я дозволяю викликати" ..Сусід живе тихо ... навіть підлогу біля вікна помив ... А розмова була без злоби, з гумором", - написала Тетяна Коробчук.

"Дуже розумію авторку цього послання, мої сусіди цілодобово то лаються, б'ються, то миряться з ахами, благо 2 кімнати, і ми всі тепер спимо в другій, як дитині пояснити, і навіщо взагалі йому це слухати, я не розумію", - скаржиться Юля Маамо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усе працює" - мережу зворушило оголошення закоханих

На одному зі столичних сайтів нерухомості виставили оголошення про продаж чотирикімнатної квартири з екстравагантним інтер'єром.

Зараз ви читаєте новину «"Вмирайте тихіше" - соцмережі обговорюють оригінальний метод вгамування галасливих сусідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути