вівторок, 23 березня 2021 13:22

Стоматолог труїв та обкрадав пацієнтів. Одну намагався вбити струмом

Стоматолог труїв та обкрадав пацієнтів. Одну намагався вбити струмом
35-річний стоматолог вчиняв злочини щодо своїх пацієнтів, аби заволодіти грішми та іншими цінностями. Фото: pixabay.com

У Києві стоматолога підозрюють у вчиненні замаху на вбивство, розбійних нападах, крадіжці, шахрайстві та погрозі насильством правоохоронцю.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

"Встановлено, що з травня 2019 року по вересень 2020-го громадянин, займаючись стоматологічною практикою, вводив пацієнтів в оману, повідомляючи їм хибну інформацію щодо необхідного обсягу медичного лікування. У такий спосіб зловмисник заволодів близько 400 тисячами гривень пацієнтів", - йдеться в повідомленні.

У березні 2020 року стоматолог під приводом медичних процедур проник до житла однієї з пацієнток та викрав банківську картку, з якої зняв 78 тис. грн.

У червні того ж року під приводом супроводження однієї з пацієнток він застосував сильнодійні речовини. Від них потерпіла втратила контроль над своїми діями. Так чоловік заволодів грішми та іншими цінностями жінки на суму 63 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стоматологиня з Рівного, яка била дітей, не мала ліцензії

"Лікар підозрюється в замаху на вбивство 70-річної шляхом під'єднання електричних дротів, які заздалегідь мав при собі, до електричного живлення напругою 220 ватів в електричному щитку, що розташований поряд з квартирою потерпілої", - додали в повідомленні.

Фігурант – 35-річний уродженець Чернігівської області. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Під час засідання чоловік погрожував прокурору.

На розгляді судів перебувають ще 2 кримінальні провадження стосовно фігуранта.

У Києві поліцейські оголосили підозру стоматологу. Після візиту до нього померла пацієнтка. Лікар ввів їй анестезію, після чого пацієнтці стало погано. Чоловік не надав жінці необхідну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Стоматолог труїв та обкрадав пацієнтів. Одну намагався вбити струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути