Ексклюзиви
четвер, 30 червня 2016 18:27

Соцмережі відреагували на відкриття нової служби таксі в столиці

Перший день роботи служби таксі Uber в Києві викликав жваве обговорення у соцмережах. Її перевага в тому, що клієнт гарантовано поїде на чистій машині класу B і вище, випущеної не раніше 2008 року з ввічливим водієм. Сплатити за послугу можна банківською карткою.

Gazeta.ua відібрала найяскравіші реакції киян на роботу цієї служби таксі:

Першим про користування Uber похвалився мер Києва Віталій Кличко.

"Став першим пасажиром он-лайн сервісу таксі Uber в Києві. Сервіс починає працювати в українській столиці", - написав він.

"Я ще не викликав, а вони вже вибачаються...", - написав киянин Дмитро Копій у Facebook.

"Викликав Uber. Додаток працює швидко, дуже зручно. Приїхав тверезий, вихований водій. Дуже чистий, пахне всередині, з помитими вікнами Daewoo Lanos оливкового кольору", - зауважив блогер Сергій Дідковський на Facebook.

Хоча в інтерв'ю генеральний менеджер Uber в Україні Аркадій Вершебенюк чітко перерахував вимоги до таксистів.

"Так, безумовно. У нас є свої вимоги до партнерів. І один з таких критеріїв, природно, - автомобіль. В Україні він повинен бути не старшим 8 років. Крім того, ми віддаємо перевагу автомобілям певного рівня якості. Тобто ми не говоримо, що це повинні бути принципово якісь супер великі бізнес-седани. Але це повинен бути автомобіль, в якому є якийсь мінімальний рівень комфорту і безпеки", - сказав Аркадій Вершебенюк. І додав, що таким не є автомобіль Lanos.

"Намагалася викликати Убер на Оболонь, немає машин). Їду на старій добрій Део Нексія з Уклону))))", - написала киянка Наталя Іщенко на сторінці у Facebook.

"З досвіду роботи в Празі основні переваги Убер - Відсутність мовного бар'єру, відсутність необхідності розраховуватися з водієм, швидкість подачі машини і дешевизна, причому дешевизна - на самому останньому місці. Навіть в Празі багато водіїв звичайних таксі не розмовляють англійською, при тому, що 70% пасажирів - туристи", - написав у коментарі Андрій Костюшин.

Дехто із користувачів Facebook жартують з приводу "убероманії" в столиці:

 
Зараз ви читаєте новину «Соцмережі відреагували на відкриття нової служби таксі в столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути