четвер, 01 червня 2017 12:22

Ремонт на мільйон за один день зробили у столичному дитсадку

Ремонт на мільйон за один день зробили у столичному дитсадку
Шевченківська райадміністрація м. Києва безпідставно перерахувала 898 тис. грн ТОВ "Енергозберігаючі рішення". Фото: VseProGroshi.com.ua

Шевченківська райадміністрація Києва безпідставно перерахувала 898 тис. грн ТОВ "Енергозберігаючі рішення" за ремонт дитсадка, який нібито виконали за 2 дні. Справу розслідує прокуратура.

Про це йдеться в ухвалі Шевченківського райсуду від 22 травня, пишуть "Наші гроші".

"22 грудня 2016 року управління містобудування, архітектури та землекористування Шевченківської РДА уклало угоду з ТОВ "Енергозберігаючі рішення" про капітальний ремонт дитсадка №2 на вулиці Вільгельма Котарбінського, 20 у Києві за 898 тисяч гривень", - йдеться в ухвалі.

23 грудня сторони підписали акти виконаних робіт, на підставі чого фірма отримала всю суму.

Обсяги робіт, зазначені в актах приймання-передачі виконаних робіт за 898 тис. грн, за добу виконати неможливо, зазначають у тексті.

Упродовж 2016 року управління Шевченківської РДА замовило ТОВ "Енергозберігаючі рішення" капремонт дитсадка №2 на вул. Вільгельма Котарбінського, 20 на загальну суму 2,8 млн грн.

2016 року представники управління підписали угоди з ТОВ "СП Констракшн" про капремонт цього дитячого садка на суму 2,67 млн грн.

Слідство встановило, що фактично будівельні роботи в дитячому садку виконало "СП Констракшн", а торік у грудні ТОВ "Енергозберігаючі рішення" взагалі не проводило роботи.

"Енергозберігаючі рішення" та "СП Констракшн" зареєстровані за однією адресою. Брали участь у конкурсних торгах Шевченківської РДА із незаконними перевагами над іншими учасниками торгів, наголошують у тексті.

Суд надав доступ прокуратурі до документації щодо ремонту дитсадка та документів двох організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичній школі роздерибанили мільйон на ремонт, якого немає

"Енергозберігаючі рішення" створені у кінці 2015 року. Його засновником та керівником є Андрій Савченко. "СП Констракшн" теж створена 2015-го. Власниками вказані Владислав Петренко та Ігор Сєркін, керівник Денис Лісовий. Сєркін також є власником ТОВ "Українські архітектурні технології".

Зараз ви читаєте новину «Ремонт на мільйон за один день зробили у столичному дитсадку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути