середа, 09 жовтня 2019 13:42

Реконструкція Шулявського мосту подорожчала до 1 млрд грн

Реконструкція Шулявського мосту подорожчала до 1 млрд грн
ukrinfom Реконструкція Шулявського мосту: вартість ремонтних робіт збільшили до мільярда

У вересні компанія екс-нардепа Максима Микитася отримала за роботу 598 млн грн передоплати, після чого повністю зупинила будівництво.

Керівник КМДА Віталій Кличко 7 жовтня підписав розпорядження про перезатвердження проекту реконструкції Шулявського моста зі збільшеною до 1,05 млрд грн кошторисної вартості робіт, пише zn.

Йдеться про вартість реконструкції транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Гетьмана.

При цьому в розпорядженні зазначено, що станом на 1 серпня вже виконані роботи з реконструкції на 60 млн грн. Це становило приблизно 10% від вартості підряду на реконструкцію 598,49 млн грн, які у червні 2018-го отримало ТОВ "Північно-український будівельний альянс" з групи екс-нардепа Максима Микитася.

Згідно з тим контрактом станом на вересень 2019-го переведено передоплату в розмірі 99,5%. Після чого будівництво моста повністю припинилося, а Микитась заявив про вихід із будівельного бізнесу. Днями НАБУ і САП повідомили Микитасю про підозру в афері з квартирами для Нацгвардії, суд дозволив забудовнику вийти з-під арешту за 5,5 млн грн застави.

10 вересня КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м.Києва" і ТОВ "Інвестиційно-будівельна компанія" Укрбуд "уклали договір на 13,89 млн грн із коригування проекту реконструкції Шулявського моста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вкрадені опори Шулявського мосту знайшли у скандального забудовника

З вечора 12 до ранку 14 жовтня заборонять рух проспектом Перемоги для монтажу фрагменту Шулявського шляхопроводу та зміниться рух громадського транспорту

У цей час над проїжджою частиною проспекту встановлюватимуть прогін нового мосту. Закривається рух тролейбусів маршрутів № 5, 7, 92Н, 93Н, 94Н на ділянці від станції метро Нивки до Повітрофлотського шляхопроводу.

Зараз ви читаєте новину «Реконструкція Шулявського мосту подорожчала до 1 млрд грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути