неділя, 27 вересня 2015 22:33

Пробіг по Києву, прапори і рок-хіти: закриття мотосезону пройшло у патріотичних кольорах
22

Фото: Олег ЖМАЧЕНКО

У суботу 26 вересня в центрі Києва було гамірно: майже весь відкритий простір Софійської площі заповнили байкери з найцікавішими моделями мотоциклів. Це місце стало однією з локацій святкувань закриття мотосезону 2015 року. Легендарні байкерські клуби Kiev Chapter Ukraine і Crazy Hohols MFC відзначили подію мотопарадом, урочистим пробігом по місту і грандіозною вечіркою Crazy Harley Party.

"Про те, що закриття мотосезону проведуть саме на цьому місці, я знав ще за кілька місяців до того. Скоро настануть холоди, але зараз погода для параду – просто прекрасна", - каже Михайло, байкер, - Після виставки буде ще один пробіг Києвом. Маршрут планували так, аби проїхати уздовж практично всього міста. А після пробігу, звісно, буде віскі, рок-н-ролл і драйв". На подію з'їхалися байкери з усієї України. Були також гості з Росії, Фінляндії, Італії, каже чоловік. Києвом на байках проїхалися Олександр Шовковський, Василь Вірастюк, Сергій Кузін, Ашот Арушанов, Женя Галич (гурт O.Torvald) та інші відомі українці. Втім, приєднатись до мотопараду міг кожен бажаючий. Для цього треба було лишити заявку на офіційних сторінках мотоклубів.

Видовищний парад перехожі сприймали радісно. Жвавий інтерес імпровізована виставка мотоциклів викликала у туристів-іноземців, які в той час проходили повз. Більшість людей охоче фотографували мотоцикли, посміхалися і вітали байкерів та їх дівчат, а ті у відповідь вмикали музику гучніше і широко розгортали прапори України. Помітно, що мало не на кожному мотоциклі, як і на одягу байкерів, була символіка України. Деякі заздалегідь перефарбовували певні деталі своїх Harley Davidson у синьо-жовті кольори.

За словами організаторів, пізніше на вечірці з нагоди закриття мотосезону представили виставку унікальних кастомних байків, ексклюзивно оформлених або повністю перероблених. Гості могли подивитися виступ від віртуозів трюкової їзди на мотоциклі, узяти участь у тест-драйвах легендарних Harley-Davidson, спробувати свякове барбекю і потанцювати на столах у компанії спокусливих дівчат. А головним сюрпризом вечірки став рок-концерт за участі гуртів O.Torvald, "Братів Гадюкіних" і "Воплі Відоплясова".

Зараз ви читаєте новину «Пробіг по Києву, прапори і рок-хіти: закриття мотосезону пройшло у патріотичних кольорах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути