Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2017 11:47

Поліцейські викрили бордель із мільйонною виручкою

Поліцейські викрили бордель із мільйонною виручкою

Правоохоронців затримали банду злочинців. 29 обшуків відбулись одночасно.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

Місячна виручка злочинного угруповання складала понад 1,5 млн грн.

Обшуки проводили у притонах та місцях проживання.

Вилучили 9 автомобілів, наркотики, $60 тис., €6 тис., £400, 200 тис. грн, банківські картки, коштовності, блокноти зі списком клієнтів і графіком чергувань дівчат, диспетчерів, водіїв та охоронців.

За координацію діяльності банди відповідали 15 осіб.

Вони контролювали понад 60 повій, які надавали послуги як у притонах із цілодобовою охороною, так і на виїзних замовленнях. Також дівчата мали платити штрафи за порушення правил, які могли бути як матеріального, так і фізичного характеру.

Наприклад, за суперечку з диспетчером-адміністратором загрожував штраф у 1 тис. грн, невихід на робочу зміну – 2 тис. грн, повторне повернення на роботу – 5 тис. грн, зміну місцезнаходження без узгодження з адміністратором – 2 тис. грн, відмову від замовлення – 1 тис. грн. За неохайний вигляд дівчатам доводилося платити 500 грн, а ще тисячу – за надання клієнту свого номера телефону.

Серед затриманих також є 4 диспетчери та 7 водіїв-охоронців, які доставляли повій за адресами, забезпечували їх охорону та виконували функцію інкасаторів.

Відкрито кримінальні провадження за створення або утримання місць розпусти і звідництво та сутенерство або втягнення особи у зайняття проституцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфіскували 3 тонни небезпечного "Боярышника"

Співробітники податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби у Києві спільно з Службою безпеки України та прокуратурою провели велику спецоперацію. Унаслідок ліквідовано найбільший канал контрабанди підроблених марок акцизного податку для сигарет і алкогольних напоїв. Марки акцизного податку контрабандним шляхом доставляли з Туреччини, після чого їх реалізовували на території України.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські викрили бордель із мільйонною виручкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути