Ексклюзиви
пʼятниця, 17 листопада 2017 13:57

Під Києвом пограбували підсобника олігарха Курченка

В Обухівському районі Київської області ввечері 16 листопада п'ятеро чоловіків пограбували приватний будинок одного з підсобників олігарха Сергія Курченка - Романа Сторожева.

Злодії проникли на територію маєтку й увірвалися в будинок охорони, пише "Обозреватель". Побили і зв'язали 39-річного охоронця. Злочинці використовували пластикові хомути. Також жертві нападу заклеїли рот і очі скотчем.

Автор: "Обозреватель"
  Злодії проникли на територію маєтку й увірвалися в будинок охорони
Злодії проникли на територію маєтку й увірвалися в будинок охорони
Носій, на який записувалося відео з камер зовнішнього спостереження, злочинці забрали.

На першому поверсі головного корпусу, де мешкає бізнесмен, відтиснули металопластикове вікно і проникли всередину. Винесли два металевих сейфи з грошима і документи. Також зброю: самозарядний мисливський карабін "Форт 202" і травматичний пістолет ПМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві на вулиці пограбували мільйонера

З 2007 по 2013-й Роман Сторожев був президентом асоціації "Газові трейдери України". Потім до грудня 2013-го був заступником голови правління НАК "Надра України", а до травня 2014 року - головою Державної служби геології та надр України.

Автор: "Обозреватель"
  Сторожев  був одним з засновником "Української нафтогазової компанії", через яку олігарх Сергій Курченко імпортував газ в Україну
Сторожев був одним з засновником "Української нафтогазової компанії", через яку олігарх Сергій Курченко імпортував газ в Україну

Він також був одним з засновником "Української нафтогазової компанії", через яку олігарх Сергій Курченко імпортував газ в Україну (вона офіційно входила в структуру ВЕТЕК).

Зараз Сторожев - кінцевий бенефіціар компанії "Вест Газ Трейд", яка в липні 2017 року одержала ліцензію на ведення господарської діяльності з постачання природного газу.

Поліція зареєструвала кримінальне провадження за статтею розбій. Злочинцям загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Торік у Київській області невідомі напали на екс-міністра транспорту Йосипа Вінського та пограбували його будинок.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом пограбували підсобника олігарха Курченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути