середа, 26 квітня 2017 12:58

Підготовка до Євробачення спричинила в столиці транспортний колапс. Реакція соцмереж

Підготовка до Євробачення спричинила в столиці транспортний колапс. Реакція соцмереж
Пробки біля метро Лівобережна. Фото: facebook.com

Від сьогодні, 26 квітня, рух Хрещатиком перекрили на час проведення Євробачення.

Про це повідомляє прес-служба управління безпеки дорожнього руху Нацполіції.

З 24:00 25 квітня до 24:00 18 травня обмежили рух пішоходів на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної, нижньою частиною тротуару на непарному боці Хрещатика). Також перекрили проїзд транспорту в обох напрямках: на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Михайлівської) та на вул. Прорізній (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі центру столиці потраплятимуть додому через пункти пропуску

Також з 24:00 30 квітня до 23:00 14 травня не пройти і не проїхати на вул. Микільсько-Слобідській в обох напрямках (від вул. Панельної до вул. Митрополита Андрея Шептицького) та вул. Митрополита Андрея Шептицького (від вул. Микільсько-Слобідської до вул. Раїси Окіпної).
7 травня з 13:00 до 24:00 - в обох напрямках на вул. Михайла Грушевського (від Європейської площі до Паркової дороги). Із 24:00 6 травня до 24:00 7 травня - на вул. Михайла Грушевського (від Паркової дороги до вул. Івана Мазепи), а з 13:00 до 24:00 - в обох напрямках на Парковій дорозі (від Петрівської алеї до площі Андрія Первозванного), на Петрівській алеї (від Європейської пл. до Паркової дороги).
Обмежать рух транспорту з 24:00 6 травня до 24:00 7 травня на вул. Інститутській (від вул. Ольгинської до пров. Кріпосного); на вул. Садовій (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського). На вул. Липській (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського). На вул. Шовковичної (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Євробачення Дніпром курсуватимуть 7 річкових трамваїв

Перекриття руху в центрі міста призвело до транспортного колапсу. Ситуацію ускладнили ремонтні роботи на деяких автошляхах. На 09:00 затори сягнули 7 балів, повідомляє сервіс "Яндекс.Затори". Складно було проїхати також біля станції метро Лівобережна, на Південному мосту з боку Лівого берега, в районі Дарницької пл. та просп. Перемоги, біля станції метро Житомирська.

Соцмережі вибухнули обуренням:


Під час Євробачення жителям столиці рекомендують мати при собі документи, що посвідчують особу.

Зараз ви читаєте новину «Підготовка до Євробачення спричинила в столиці транспортний колапс. Реакція соцмереж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути