понеділок, 29 січня 2018 18:09

Обмеження швидкості в Києві частково скасують. Опублікували список вулиць

Обмеження швидкості в Києві частково скасують. Опублікували список вулиць
На деяких столичних вулицях можуть скасувати обмеження швидкості до 50 км/год. Фото: "112 Україна"

На деяких столичних вулицях можуть скасувати обмеження швидкості до 50 км/год, яке вступило в силу з 1 січня цього року.

Про це повідомив заступник міського голови Володимир Прокопів у своїй колонці для видання "Сегодня".

Обмеження швидкості руху до 50 км/год по всьому місту є абсурдним, оскільки в Києві є величезна кількість доріг з якісним покриттям, за якими безпечно пересуватися з більшою швидкістю, зазначив він.

З цієї причини міська влада працює над проектом рішення, яке дозволить рух зі швидкістю до 80 км/год на деяких столичних дорогах.

Попередній список вулиць, для яких планують скасувати швидкісні обмеження: проспект Перемоги - від Повітрофлотського шляхопроводу до вул. Чорнобильської; Велика Кільцева дорога - від вул.Міської до перетину з вул. Газопровідною і від вул. Газопроводної до Мінського проспекту; вулиця Міська - від вул. Стеценка до Гостомельського шосе; Кільцева дорога - від пр. Перемоги до вулиці Миколи Трублаїні; проспект Оболонський - від вул. Богатирської до вул. М. Малиновського; Автодорога Р-69 - від вул. Озерної в межах міста Київа; проспект Степана Бандери - від просп. Оболонського до Московського моста; проспект Генерала Ватутіна - від Московського моста до Керченської площі; вулиця Набережно - Рибальська - від Гаванського моста до вул. Електриків; Наддніпрянське шосе; Набережне шосе - від Поштової площі до Наддніпрянського шосе; Столичне шосе - до вул. Академіка Заболотного; вулиця Саперно-Слобідська - від вул. М. Грінченка до Південного мосту; проспект Миколи Бажана - до Харківської площі; бульвар Дружби Народів - від Деміївської площі до вул. Німанської; проспект Броварський - від просп. Визволителів до вул. Братиславської і від вул. Кіото до повороту на с. Княжичі; вулиця Перова - від просп. Визволителів до вул. А. Навої; проспект Соборності - при установці розподільного транспортного огородження; проспект Леся Курбаса; проспект Космонавта Комарова; вулиця Борщагівська; Південний мостовий перехід.

Вулицю Теліги не включили в цей список тому, що ця магістраль має сильний спуск і крутий підйом, додав чиновник.

Дорога сама по собі залишається небезпечною і підвищувати швидкісний режим на ній не можна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські водії почали отримувати "смс щастя" про перевищення швидкості

З 1 січня діють обмеження швидкості руху в населених пунктах до 50 км/год, а також новий порядок видачі посвідчення водія. Не всі зміни до законодавства, спрямовані на боротьбу з порушеннями ПДР, набули чинності. Для цього Верховна Рада повинна внести відповідні зміни до Кодексу про адміністративні правопорушення.

Зараз ви читаєте новину «Обмеження швидкості в Києві частково скасують. Опублікували список вулиць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути