Ексклюзиви
пʼятниця, 08 червня 2018 13:47

"Не вистачає на мільярдні премії" - у столиці потролили Нафтогаз

Під'їзди столичних будинків обклеїли жартівливими оголошеннями нібито від імені керівника компанії "Нафтогаз" Андрія Коболєва.

Фото оголошення опублікував Валентин Землянський у Facebook.

"Нафтогаз" України ухвалив рішення про відключення гарячої води ваших домівок від гарячого водопостачання доти, доки ви не виплатите борг нашій компанії Київенерго. Без цих грошей нам вистачить коштів на мільярдні премії, дорогі автомобілі та іншу розкіш для співробітників компанії. З повагою, голова правління НАК "Нафтогаз України" А. В. Коболєв", — йдеться в тексті оголошення.

Автор: facebook
  Нафтогаз потролили розкішшю та мільярдними преміями
Нафтогаз потролили розкішшю та мільярдними преміями

В соцмережі під дописом розгорнулась бурхлива дискусія і шукають причини.

Представники Нафтогазу на сторінці компанії в Facebook попросили користувачів надсилати їм фото оголошень. А також пояснили ситуацію з боргом Київенерго і гарячою водою в будинках киян.

"Гаряча вода може бути в київських квартирах вже завтра. Могла бути ще вчора або місяць тому. Ми не вимагаємо негайного погашення боргу за газ. Але київська влада не хоче, щоб був укладений договір, якого вимагає законодавство, а іншого способу дати газ ми не маємо. Ми не включаємо і не відключаємо гарячу воду або газ у Києві. Ми продаємо газ виробникам тепла на дуже чітко визначених державою умовах. КМДА заздалегідь знала, що нове комунальне підприємство стане правонаступником будь-яких боргів Київенерго за газ перед Нафтогазом, які лишатимуться на момент завершення договору оренди. Інших шляхів, які дозволили б Нафтогазу постачати пільговий газ КП "Київтеплоенерго", закон не містить", — пояснили в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт між владою Києва і Нафтогазом з приводу боргів за газ може бути торгом для реструктуризації

Випробування гарячого водопостачання можуть тривати мінімум до осені через конфлікт НАК "Нафтогаз" і Київтеплоенерго.

З кінця квітня вісім районів Києва (Святошинський, Шевченківський, Солом'янський, Подільський, Голосіївський, Оболонський, частина Дарницького та Печерського) залишилися без гарячої води до 1 червня.

Зараз ви читаєте новину «"Не вистачає на мільярдні премії" - у столиці потролили Нафтогаз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути