Ексклюзиви
пʼятниця, 17 вересня 2021 12:31

Назвали місце й час прощання з учасницею кулінарного шоу "Мастер Шеф"

Назвали місце й час прощання з учасницею кулінарного шоу "Мастер Шеф"
В останню путь Стеллу Клименко проведуть 13 вересня у Києві. Фото: instagram.com/stell_lalala

У Києві попрощаються з учасницею кулінарного шоу "Мастер Шеф. Професіонали - 3" Стеллою Клименко. Траурна церемонія відбудеться в суботу, 18 вересня, о 10:00 на вул. Петра Запорожця, 26-М у похоронному будинку.

Про це розповів друг померлої Микола Люлько в Instagram.

Чоловік також поділився новими подробицями смерті подруги. Жінка розійшлася із хлопцем приблизно за місяць до того, як поїхала у відпустку. У Єгипті вона була сама. Трагічну новину батькам померлої повідомила страхова компанія.

"Стелла відпочивала в Єгипті в Хуграді. В останній день стало зле. На автобус вона не сіла, який їхав в аеропорт. Її з готелю відвезли в лікарню. Там вона лежала до вечора, коли в неї раптово зупинилося серце. Більше жодної інформації немає. Нічого не знають навіть батьки. Це інша країна, у них свої правила, інструкції", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла в Єгипті: назвали точну причину смерті учасниці кулінарного шоу "Мастер Шеф"

Люлько спростував інформацію про те, що зупинку серця жінки могла спровокувати Covid-вакцинація. За його словами, Клименко перехворіла на коронавірус під час участі в шоу "Мастер Шеф".

У жінки раніше були проблеми зі здоров'ям. Час від часу вона погано почувалася, стверджує Люлько.

"У неї стан був, ніби трохи випила. Хоча я знаю, що вона не пила алкоголю. Потім зрозумів, що вона не п'є, це їй зле. Вона каже, що все гаразд, але її похитує. Видно, що їй важко, інтонація мовлення змінюється", - розповів він.

30-річна Стелла Клименко померла 13 вересня в Єгипті. Зупинилося серце. Жінка мала власний бізнес - готувала соуси, маринади, конфітюри, варення. Готувалася відкрити заклад у Львові й була бренд-шефом у ресторані за кордоном. Стелла працювала під керівництвом Миколи Люлько в столичному закладі "Аляска".

Зараз ви читаєте новину «Назвали місце й час прощання з учасницею кулінарного шоу "Мастер Шеф"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути