Ексклюзиви
четвер, 19 грудня 2013 18:52

На святковому ярмарку в Мистецькому Арсеналі зібралося сто майстрів
13

Фото: Олександра ГОРЧИНСЬКА

Святковий ярмарок "Різдвяний Арсенал" відкрився 18 грудня у Мистецькому Арсеналі. Участь у заході беруть близько ста хендмейкерів – виключно українці.

На ярмарку представлені ялинкові прикраси та іграшки, книги, канцелярське приладдя, одяг та товари для дому, м'які іграшки та ляльки ручної роботи, картини, святковий декор, меблі й багато іншого.

Під час роботи "Різдвяного Арсеналу" проходитимуть майстер-класи від близько двох сотень гостей, музичні події, авторські читання, зимові ігри просто неба, резиденція Діда Мороза, зустріч зі Святим Миколаєм, а також виставки та ігрові дитячі майданчики.

Також працюватиме музична майстерня для дітей "Велике Вухо". Маленькі відвідувачі зможуть взяти участь у створенні аудіо-казки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові відкрили найбільший в країні Різдвяний Ярмарок

В рамках ярмарку також діє благодійна виставка дітей з інвалідністю – "Подаруй дітям диво". Запланований аукціон, на якому продаватимуть роботи з цієї виставки.

Навіть не зважаючи на складну ситуацію в Україні, ми не маємо права забирати казку у наших дітей. Близько сотні діток з обмеженими можливостями побачать результати своєї творчої праці, експоновані у одному з найбільших мистецьких центрів України. Це стане для них стимулом творити. Саме ці роботи вінчають усю цю радісну, святкову мистецьку композицію, - говорить 40-річна Наталія Заболотна, генеральний директор "Мистецького Арсеналу".

"Різдвяний Арсенал" організовується цього року вперше. Проте щороку у Мистецькому Арсеналі проходить 10-12 різноманітних масштабних подій. Зараз приміщення добудовується. Організатори мають на меті створення найбільшого українського мистецького центру із власним музеєм.

Ми сподіваємося, що наш центр найближчим часом нарешті добудується повністю. Хотілося б приймати 8-10 мільйонів відвідувачів щороку. Привчатимемо їх до якісного, красивого мистецтва, - розповідає Наталія Заболотна.

Зараз ви читаєте новину «На святковому ярмарку в Мистецькому Арсеналі зібралося сто майстрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути