пʼятниця, 17 травня 2019 16:47

На майдані Незалежності зберуться тисячі бігунів

На майдані Незалежності зберуться тисячі бігунів
Торік у благодійній акції "Пробіг під каштанами" взяли участь понад 13 тис. людей. Фото: УНІАН

26 травня, у День Києва, пройде 27-й "Пробіг під каштанами". Старт відбудеться на майдані Незалежності.

Це наймасовіший спортивно-благодійний захід країни. Проводиться з 1993 року. Щороку збирає тисячі учасників, сотні корпоративних команд. Останні 17 років оргкомітет Пробігу допомагає Центру дитячої кардіології та кардіохірургії – єдиному медичному закладі в Україні, де роблять операції дітям із вродженими вадами серця з перших годин життя. На внески закуповують обладнання та витратні матеріали для медзакладу.

Благодійність та участь у соціальних проектах – одна із важливих складових успішного бізнесу ХХІ століття, розповідають партнери 27-го "Пробігу під каштанами".

"Підтримка проекту – це можливість не лише популяризувати спорт, а й заохотити суспільство підтримувати найменших пацієнтів Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Крім того, це чудова можливість залучити і згуртувати співробітників компанії навколо супер позитивної мети", – розповідає керівниця відділу корпоративних комунікацій та корпоративної соціальної відповідальності Winner Group Ukraine Анастасія Войткевич. Компанія була однією з перших, хто підтримав ініціативу у далекому 1993 році. Торік Winner поновила традицію партнерства і зібрала свою команду з майже 90 працівників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пробіг під каштанами": змагатимуться і малі, й мужні

"Це неймовірні відчуття, які обов'язково хочеться повторити. Атмосфера заходу – це драйв, згуртованість, жага до перемоги, – підкреслює Анастасія, яка 2018-го пробігла свої перші п'ять благодійних кілометрів і цьогоріч знову готується вийти на старт. – 26 травня потрібно обов'язково прийти на майдан Незалежності, щоб відчути себе маленькою частиною величезної мети".

Анастасію Войткевич підтримує Максим Колесніков, директор департаменту маркетингу та реклами компанії Eldorado, яка виступає техно-партнером заходу. Співробітники мережі також сформували свою команду. "У Пробігу все збіглося: і допомога, і здоровий спосіб життя. Коли великий колектив об'єднується не лише навколо бізнес-цілей, а й цінностей та емоцій, це покращує результат і в роботі, – пояснює він. – У нас є співробітники, які багато років поспіль брали участь у Пробігу. Цього року вперше бігтиме команда з групою підтримки".

Зареєструватися на "Пробіг під каштанами" можна до 22 травня в офісі (м. Київ, вул. Золотоустівська, 10-12, оф. 4) або на сайті probeg.kiev.ua. А також безпосередньо в День Пробігу – 26 травня. Реєстрація і видача замовлень розпочнеться з 07:30 на майдані Незалежності. Окрім традиційного "Благодійного Пробігу" (5 км), на учасників чекають "Пробіг у ходунках" (10 м), "Дитячий Пробіг" (дистанція залежно від віку), "Спортивний Пробіг" (5 км), "Пробіг мужніх" (600 м), "Пробіг з собакою" (600 м), "Пробіг наосліп" (50 м). Після стартів з 12:00 на гостей свята чекають нагородження та розваги.

Зараз ви читаєте новину «На майдані Незалежності зберуться тисячі бігунів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути