четвер, 26 квітня 2018 13:42

Як об'їхати Шулявський міст під час ремонту
4

Реконструкція триватиме 17 місяців.
Фото: Департамент транспортної інфраструктури КМДА
Реконструкція триватиме 17 місяців.
КМДА планує знести один корпус заводу "Більшовик"
Для регулювання руху планують встановити 3 світлофори, перенести контактну мережу для безперебійного руху тролейбусів і винести Мафи з території проведення реконструкції.

З 27 квітня в Києві у зв'язку з капітальним ремонтом частково обмежать рух по Набережному шосе. З 1 травня почнеться підготовка до реконструкції Шулявського шляхопроводу. Планують, що вона триватиме 17 місяців.

27 квітня 2018-го з 23:00 рух транспорту на ділянці від Поштової площі у напрямку станції метро Дніпро буде закритий. Його організують по зустрічному напрямку, повідомила у Facebook прес-служба Київавтодору.

У Департаменті транспортної інфраструктури КМДА наголосили, що опрацьовують схему руху на час проведення робіт з ремонту Шулявського мосту. Для регулювання ситуації на дорозі планують встановити 3 світлофори, перенести контактну мережу для безперебійного руху тролейбусів і винести мафи з території проведення реконструкції.

Орієнтовна тривалість реконструкції Шулявського шляхопроводу - 17 місяців. На цей час змінять рух транспортних засобів. Так, рух по вул. Олександра Довженка – вул. Вадима Гетьмана, у бік Караваєвих Дач, відбуватиметься по вулицях Антона Цедика, Петра Нестерова з виїздом на прос. Перемоги. Далі по Гарматній, Виборзькій та поверненням на вул. Вадима Гетьмана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відеокамери і бетонні дороги: як підвищити безпеку на українських шляхах

Змінять рух по вул. Вадима Гетьмана – вул. Олександра Довженка, у бік вул. О.Теліги. Збережуть існуючий виїзд на прос. Перемоги з можливістю прямого перетину проспекту з виїздом на вул. Олександра Довженка.

Односторонніми будуть вулиці Антона Цедика до вул. Петра Нестерова та вул. Петра Нестерова в напрямку прос. Перемоги.

Тролейбусний рух з боку Севастопольської площі по вул. Вадима Гетьмана матиме кінцеву зупинку "Індустріальний міст".

27 лютого 2017-го в Києві обрушилась частина Шулявського мостового шляхопроводу. За словами мера столиці Віталія Кличко, шляхопровід "втомився".

Зараз ви читаєте новину «Як об'їхати Шулявський міст під час ремонту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути