Ексклюзиви
вівторок, 04 червня 2019 18:16

Хто вбив Кирила: в момент трагедії на подвір'ї були друзі поліцейських

Адвокати поліцейських,яких підозрюють у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова, стверджують, що вбивцями могли бути гості підозрюваних.

У дворі поліцейських перебували щє 2 особи,повідомляє Українська правда.

"З матеріалів клопотання відомо те, що з поліцейськими були інші невстановлені досудовим розслідуванням особи", - каже адвокат підозрюваного правоохоронця Івана Приходька Андрій Чичиркін.

Автор: ВВС
  Затримали підозрюваних - старшого сержанта Володимира Петровця та лейтенанта Івана Приходька
Затримали підозрюваних - старшого сержанта Володимира Петровця та лейтенанта Івана Приходька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський прокоментував вбивство дитини у Переяславі

Він додав про необхідність знайти тих, хто був поруч в момент трагедії.

"Зараз акцентована увага чомусь тільки на працівниках поліції, при цьому є ще двоє осіб, яких треба розшукувати і так далі", - додав він.

Про те, що на подвір'ї, з якого вбили хлопчика, знаходилися 4 людини підтвердив адвокат постраждалих батьків Олександр Щербина.

"Це підтверджується. Матеріалами слідства і показами свідків. Мова про 4 осіб. Можливо, там були ще якісь покази. Але наразі – чотири особи. Імена встановлені. Двоє поліцейських затримані, один з тих, що був –неповнолітня особа, це син одного з фігурантів, яким пред'явили підозру, ще один проходить у якості свідка", - сказав Щербина.

Автор: Politeka
  5 річного Кирилла застрелили 1 червня сусіди, що працювали  в правоохоронних органах
5 річного Кирилла застрелили 1 червня сусіди, що працювали в правоохоронних органах

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство 5-річного хлопчика: поліцейські виявились родичами

Він не сказав чий син знаходився на подвір'ї, але додав, що зброя, з якої вбили Кирила зникла.

"Про зброю коментувати не можемо, бо ще не проведена низка експериментів. Ця зброя зараз десь переховується. Це зараз встановлює Державне бюро розслідувань, яке виїхало туди, в тому числі і для проведення експерименту з залученням поліції. Він уже проводиться, за тою інформацією, що в мене є. Підозрюваних можуть залучати до цих дій, але вони наразі знаходяться у СІЗО", - сказав Щербина.

Адвокат постраждалих додав, що на території садиби вилучили патрони та гільзи від зброї, з якякої, ймовірно, стріляли по хлопчику.

Адвокат підозрюваного каже, що вони схожі на гільзи від Флобера.

Автор: Вечерние Вести
  Небайдужі люди та активісти принесли іграшки та свічки під будівлю МВД, однак вранці співробітники будівлі та комунальники викинули їх, а написи "вбивці" стерли
Небайдужі люди та активісти принесли іграшки та свічки під будівлю МВД, однак вранці співробітники будівлі та комунальники викинули їх, а написи "вбивці" стерли

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У справі про вбивство хлопчика фігурують "невстановлені особи"

"Я знаю, які гільзи і які патрони були вилучені під час проведення обшуків. Патронів на системі Флобера вилучено не було. Гільзи схожі, але трохи різний калібр, трошки більші", - сказав адвокат підозрюваного Володимира Петровця.

Про інші речі, що вилучили з подвір'я, адвокат говорити не став аргументуючи тим, що це порушує таємницю досудового розслідування.

Захисник постраждалої родини вважає, що всі, хто був на подвір'ї в той день могли бути знайомими та в той вечір знаходилися напідпитку.

31 травня у Переяславі-Хмельницькому на Київщині 2 правоохоронців — Іван Приходько та Володимир Петровець — "пристрілювали" рушницю, одна куля потрапила у двір, де грався 5-річний Кирило Тлявов.

Дитину доставили із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки до реанімаційного відділення Переяслав-Хмельницької центральної лікарні.

У понеділок, 3 червня, дитина померла.

Зараз ви читаєте новину «Хто вбив Кирила: в момент трагедії на подвір'ї були друзі поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути