вівторок, 05 лютого 2013 18:48

Голубченко пообіцяв Азарову прибрати секс-шоп на Печерську
5

Фото: Фото: Тарас Подолян
Ярослав Діденко звернувся до Миколи Азарова

5 лютого в столичному супермаркеті "Велика кишеня" до прем'єр-міністра прорвався місцевий мешканець Ярослав Діденко. Це сталось, коли Микола Азаров приїхав до магазину у Печерському районі перевірити ціни.

"Тут один неспокійний хоче папір шефові передати. Будьте уважні", - попереджали один одного російською охоронці прем'єра.

Поки Микола Янович розглядав полиці із молочними продуктами, до нього звернувся Діденко. Каже, його попередили охоронці, що звертатись потрібно тільки по протоколу. Тому робить це "нахрапом".

"Микола Янович! Я від імені місцевих мешканців. Голова домового комітету Панаса Мирного, 17. Тут народився, тут живе моя мама, дружина, діти. Тут позитив показують. Тому хочу звернути вашу увагу, як ідуть справи. У нас тут тварини живуть, ворони, собаки, коти. Я особисто зробив фото, хочу показати. Ось прострочене філе індюшки", - протягує фото.

Між ним та Азаровим стоять холодильники із пельменями та замороженим тістом. Прем'єр бере роздруковані на паперах фотографії. Розглядає.

"Ось прекрасна хурма, яка називається Какі. Вона і відповідно виглядає. Хочу розповісти, що ходжу із дітьми сюди. А у нас секс-шоп тут знаходиться. Невідомо, яким чином встановлені шанхайським чином ларьки. Ми проводимо тут Масляницю, дитячі свята. А зараз немає, де ярмарок провести", - наголошує чоловік.

Далі Діденко звернувся до керівників магазину.

"Я не знаю як дорого ви купили цю будівлю. Але це унікальна конструкція. Подивіться на стелю, вона пожовтіла. Подивіться на плитку. Вісім років моя мама щороку падала із візком на вході. Бо була відсутня плитка. Я розумію, що викупили це дорого, але інвестуйте кошти. Ще ринок поруч із супермаркетом в жахливому стані. Жителі змушені після бомжів з ящиків купувати продукти харчування. Тут на Печерську ще залишились люди", - каже він.

Азаров представляє місцевим мешканцям Анатолія Голубченка, який стоїть поруч.

"Це перший заступник голови адміністрації Києва. Ось кажуть, що поруч зі входом розміщається палатка з секс-шопом. Нормально? - звертається із посмішкою до Голубченка. - Не можна цю палатку кудись подалі?".

"Не тільки подалі. Я доповідав вам, що зараз працює програма по зносу МАФів", - відповідає Голубченко.

"Програма програмою. По цьому магазину конкретно - коли приберете?" - перебиває Азаров.

"Завтра приберемо", - пообіцяв Голубченко.

Секс-шоп "Шпілі-вілі", який знаходиться навпроти входу до супермаркету "Велика Кишеня" сьогодні закрили від прем'єр-міністра. Перед входом припаркували мікроавтобус. Двері закрили жалюзі. У вікнах стоять манекени у звабливій жіночій білизні.

"Та продавщиця точно є, я її бачила. Нічого там не зачинене, вона просто відійшла", - запевняла сьогодні продавець квітів із сусіднього магазину.

Зараз ви читаєте новину «Голубченко пообіцяв Азарову прибрати секс-шоп на Печерську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути