Ексклюзиви
субота, 13 жовтня 2007 07:01

Галина Павлівкер невдоволена сусідом Андрієм Данилком

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Галина Павлівкер у помешканні на Саксаганського, 112а. Киянка прожила у цій квартирі більш як півстоліття
Галина Павлівкер у помешканні на Саксаганського, 112а. Киянка прожила у цій квартирі більш як півстоліття

Рік тому в помешканні киянки Галини Павлівкер, 85 років, утворилася тріщина через ремонт у сусідній квартирі. Вона належить артисту Андрієві Данилку.

Три роки тому він купив квартиру N2. Хотів облаштувати тут студію звукозапису. Торік розпочав ремонт.

— Кілька тижнів не могла спати — так стіну довбали. Після цього на ній з"явилася тріщина, — жінка показує на ліву стіну зали. — Я затуляла її картинами, але ж потріскала вся стіна. Жалілася працівникам студії. Вони обіцяли оплатити ремонт. Та досі від них ні слуху, ні духу, — розповідає "ГПУ" Галина Павлівкер.

Відтоді як співак облаштував студію в 100-річному будинку N112а на вул. Саксаганського, в під"їзді стало гамірно. Окрім того, тут постійно чергують прихильники артиста.

Дотепер Галина Павлівкер жодного разу не бачила Данилка. Жінка каже, за стінкою не чути його співів. Припускає, що у студії встановили систему якісної звукоізоляції.

— Жодного разу новий сусід не зайшов, не привітався, — веде далі киянка.— Кілька місяців тому до мене прийшла його адвокат — молода приємна жінка. Побачивши стіну, здивувалася. Сказала, що заплатила працівникам Шевченківського ЖЕКу N1004 50 доларів, аби ті відремонтували її. Пообіцяла все залагодити. Та досі цього нічого не зробили.

Півроку тому в студії звукозапису виникла пожежа.

— Загорілася електропроводка. Викликали пожежників. У сусіда нікого не було вдома, тому рятувальники ледь потрапили всередину. Я кілька годин сиділа в садку, бо помешкання було задимлене.

Галина Павлівкер народилася в Ростові-на-Дону. У Києві закінчила художній інститут. Після смерті чоловіка мешкає в двокімнатній квартирі сама. Каже, має все необхідне для життя — рояль, на якому грає, письмовий стіл і старенький диван. Жінка пише вірші.

У будинку на Саксаганського живе понад півстоліття. Скаржиться, що його перетворюють на офіс — із кожним роком тут дедалі менше квартир. Кілька років тому ЖЕК продав підвал, розташований під квартирою Галини Павлівкер, підприємцеві з Вірменії. Той відкрив кафе. Через це в помешканні жінки почала провалюватися підлога.

Зараз ви читаєте новину «Галина Павлівкер невдоволена сусідом Андрієм Данилком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути