середа, 13 листопада 2013 10:46

Галина Герега особисто провела всіх депутатів на засідання Київради

Галина Герега особисто провела всіх депутатів на засідання Київради
Фото: nikorupciji.org

Секретар Київради Галина Герега перед сьогоднішнім засіданням особисто проводила провладних депутатів до сесійної зали через кордони охорони.

Перед початком засідання, коли вона заходила у фойє, обурилася великою чергою з депутатів та журналівстів перед дверима. Запитала в охоронців, чому вони не порпускають людей і створили такі черги, потім Герега відкрила сама двері і сказала, що особисто буде допомагати охоронцям ідентифікувати депутатів Київради.

Після її втручання активніше почали пропускати журналістів. До цього посвідчення журналістів звіряли зі списками аккредитації.

Галина Герега пропускала людей хвилини 3, проводивши кожного за руку зі словами: "Це наш депутат, проходьте, будь ласка".

"Бачте як я швидко вирішила ситуацію", - задоволено зазначила Герега, коли вже черга депутатів пройшла.

На запитання кореспондента Gazeta.ua, навіщо стільки співробітників міліції всередині будівлі (близько 200, а також бійці "Титану"), Галина Герега відповіла, що вона спеціально звернулася до правоохоронних органів, аби ті забезпечили порядок біля зали та в залі під час проведення засідань і не її проблеми, скільки їх буде.

"Щоразу, протягом 3 років, я зверталась до правоохоронних органів перед кожним засіданням і далі звертатимусь. Як вони організують свою роботу? Мені вони не підпорядковані. Скільки людей тут — мені невідомо", - заявила вона.

Вона також зауважила, що завдання міліції — це охороняти майно Київради.

"Скільки було розбито мікрофонів у цій залі, скільки було побитих моніторів, поламаних стільців... Велику шкоду принесли преставники громадськості, нардепи та їх помічники. Ми не одну тисячу втратили через це. Не хотілося б, щоб майно хтось нищив. Це не для охорони апарату", - додала вона.

Між тим, Герегу та депутатів фракцій більшості охороняє більше 10 співробітників міліції, із них кілька жінок у формі "Титану". У фойє Київради вони їдять пиріжки і п'ють чай.

 

Зараз ви читаєте новину «Галина Герега особисто провела всіх депутатів на засідання Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути