пʼятниця, 28 грудня 2007 07:08

Депутати їдуть на свята в Карпати

Міські чиновники і депутати Київради планують провести новорічні та різдвяні свята біля моря та в горах. Багато депутатів кажуть, що поїдуть на гірськолижний курорт "Тисовець", що розташований у Карпатах на Львівщині. Голова комісії Київради з питань бюджету Володимир Присяжнюк, 54 роки — фракція Блоку "Наша Україна" — поїде на відпочинок разом із сім"єю.

— У "Тисовці" можна зустріти Новий рік красиво — зі снігом, посеред гарної природи. Не те що в Києві — дощ, мряка. Зупинимося на базі центрального спортивного клубу "Армія", путівки вже купили. Житимемо у скромних апартаментах. Скільки коштуватиме відпочинок, не знаю. Цим займалася дружина, — каже "ГПУ" Володимир Присяжнюк.

Депутат Київради Зорян Шкіряк, 37 років (Блок "Наша Україна"), теж їде в "Тисовець", але після Нового року.

— На Куршавель не лечу, свята відзначатиму скромно. Новий рік — удома. А опісля всією родиною їдемо на тиждень у Карпати, в туристично-спортивний комплекс "Тисовець". Відпочину від київського чаду, дихатиму свіжим повітрям. Сімейний номер у готелі вже зарезервували, — говорить Шкіряк.

Денис Комарницький, 29 років, депутат Київради від "Блоку Леоніда Черновецького", вагався, куди їхати краще — в Карпати чи Болгарію.

— Після Нового року одна група друзів їде на Закарпаття, у Сваляву, а друга — в Болгарію. Вагаюся, до кого пристати: у Болгарії не був. У Карпати їздив, дуже сподобалося, — розмірковує Комарницький.

Заступник голови КМДА Сергій Рудик, 37 років, який курує міжнародні зв"язки мерії, відпочиватиме за кордоном. Сказав, що із задоволенням поїхав би в Карпати, але дружина хоче до моря.

— Давно тягне мене в теплі краї. Мріє поїхати зі мною до Єгипту, Арабських еміратів. Путівками займається дружина. Куди поїдемо та скільки це коштує — знає лише вона. Якщо залагоджу всі справи на роботі, то сідаємо в літак і летимо. Так буде за умови, якщо Київрада вчасно прийме міський бюджет. Припускаю, що голосування може бути 31 грудня. У такому раз і всі мої плани накриються, — каже Сергій Рудик "ГПУ".

Зараз ви читаєте новину «Депутати їдуть на свята в Карпати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути