пʼятниця, 20 січня 2006 16:04

Cезон дешевого чорносливу

Напередодні новорічних свят у місті розпочався масовий вуличний продаж сухофруктів: чорносливу, груш, яблук. Наплив товару продавці пояснюють високим врожаєм.

Минулого року, наприклад, чорносливу в Києві було зовсім мало. А тепер сушені сливи можна купити і в переходах, і біля станцій метро.

Найбільше чорносливу везуть з Вінницької та Житомирської областей. Кіло великого й солодкого чорносливу без кісточок на вулиці коштує 10 грн, меншого з кісточками — 6. Якщо купувати два-три кілограми, продавці знизять ціну на гривню.

— "УАЗом" я привезла до столиці 60 мішків чорносливу, — розповідає 46-річна Галина Романчук, яка приїхала з села Руданське Вінницької області й продає чорнослив на Контрактовій.

На базарах кілограм чорносливу коштує 12–16 грн.

Зараз ви читаєте новину «Cезон дешевого чорносливу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути