пʼятниця, 12 квітня 2019 13:53

Американка поділилася враженнями від мандрівки до Києва

Автор: Alex Kazakova
  Журналістка порівняла Поділ з районом Бруклін у Нью-Йорку.
Журналістка порівняла Поділ з районом Бруклін у Нью-Йорку.

Після подорожі до Києва американська тревел-блогер і журналістка Брієнні Вілсон назвала його "столицею Східної Європи, яку обов'язково потрібно відвідати".

Про це вона пише у своєму матеріалі, опублікованому виданням Forbes.

"Враховуючи нещодавні революції, триваюче протистояння з Росією та, скажемо чесно, холодну погоду, Київ був місцем, яке захоплювало мене як журналіста, але я ніколи не була впевнена, що хочу його відвідати. Не кажучи вже про те, щоб рекламувати кому-небудь ще. Але я була неправа. І не знадобилося багато часу, щоб це з'ясувати", – пояснила журналістка.

Так, особливо їй сподобались столичні художні та соціальні проекти. Зокрема, ресторан Urban Space 500, який фінансували 500 спонсорів. Тепер увесь прибуток заклад направляє на допомогу соціальним проектам і стартапам для розвитку міста.

"Або The Naked room gallery – простір, де демонструють свої роботи місцеві художники. Крім того, протягом дня галерея працює як кафе, а вночі перетворюється на секретний винний бар. Так що це кращий спосіб зануритися в локальну арт-сцену", – написала автор.

За її словами, київський Поділ схожий на район Нью-Йорка Бруклін своєї вальяжністю та чудовими місцями для відпочинку.

"Поділ – найбільш модний район міста, і для цього є всі підстави. Перебуваючи у цьому районі, який самі місцеві жителі називають "старим містом", далеко від шуму і суєти Хрещатика – головної вулиці Києва, розумієш, що Поділ більше схожий на Бруклін. Він такий же спокійний, із безліччю відмінних закладів, добре одягненим і крутим натовпом людей навколо", – підкреслила блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф показав реалії Києва

Вона додала, що коктейльна карта та барна культура Києва може задовольнити запити найбільш вимогливої публіки.

"Ходять чутки, що є навіть секретний "зал тільки для барменів", який відкривається о другій ночі, і до нього можуть ходити лише місцеві жителі, які працюють у міській барній індустрії. Я не можу ні підтвердити, ні спростувати ці чутки, але мені подобається сама ідея таємних барів", – констатувала Брієнні Вілсон.

З'явилася інтерактивна мапа, яка показує, громадянам яких країн Україна видавала довгострокові візи типу D. Такий дозвіл дає змогу іноземцям перебувати в Україні більше 90 днів.

Зараз ви читаєте новину «Американка поділилася враженнями від мандрівки до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути