Ексклюзиви
понеділок, 02 березня 2020 15:59

Афіша подій: куди піти у Києві в березні
9

Перший місяць весни пропонує киянам та гостям столиці великий вибір різноманітних заходів, на яких можна активно відпочити, послухати виконання улюблених виконавців та хітів чи подивитися п'єси світових режисерів.

"Друга Ріка" – концерт до 15-річчя альбому "Рекорди"

Автор: open.ua
  «Друга Ріка» – концерт до 15-річчя альбому «Рекорди»
«Друга Ріка» – концерт до 15-річчя альбому «Рекорди»

Де: ATLAS
Коли: 7 березня, 19:00
Квитки: 500–1200 грн

Група "Друга Ріка" стала відомою ще в кінці 1990-х – на початку 2000-х років, випустивши в той період два альбоми: "Я є" (2000) і "Два" (2003). Популярними вони стали після третього альбому "Рекорди", який вийшов у 2005 році. У квітні 2020-го "Рекордам" виповнюється 15 років. На ювілейному концерті гурт виконає свої найперші хіти. Зокрема, "Сам собі острів", "Шоу", "Падали" та "Секс на драйв".

Небезпечний поворот

Автор: kiev.karabas.com
  Небезпечний поворот
Небезпечний поворот

Де: Будинок офіцерів
Коли: 07 березня, 19:00
Квитки: 150–450 грн

На сцені українського театру п'єсу покажуть вперше. За твір взявся продюсерський центр "Доміно-Арт". Це історія-детективу: на вечерю до будинку відомого видавця Роберта Кеплена запрошено найближчих родичів та друзів. Незначний епізод під час бесіди наводить присутніх на розмову про Робертового брата, Мартіна, який рік тому наклав на себе руки. І за деякими спогадами та розбіжностями в оповідях про трагедію Роберт розуміє, що Мартіна насправді вбили. Він починає розплутувати клубок подій, і у процесі розслідування спливають неприємні таємниці, що викривають справжнє обличчя членів шляхетної родини та решти поважних осіб, а правда стає страшним ударом для Кеплена і призводить до трагічного фіналу.

Жорик DELIев & Deliev's Band

Автор: kiev.karabas.com
  Жорик DELIев & Deliev’s Band
Жорик DELIев & Deliev’s Band

Де: Docker Pub
Коли: 12 березня, 20:00
Квитки: 150–1750 грн

Георгій Делієв - засновник та один із головних акторів комік-групи "Маски", яка впродовж 15 років, з 1991 до 2006-го, випускала телесеріал "Маски-шоу". Георгій разом зі своїм незмінним колективом продовжує гастролювати з концертами та виставами по Україні. Також він є режисером кількох коротко та повнометражних фільмів, активно знімається в кіно й на телебаченні, входить до групи членів журі "Ліги сміху". На всіх концертах Deliev's Band пісні виконуються наживо, а Жорик грає на різних екзотичних музичних інструментах.

Eyehategod

Автор: kiev.karabas.com
  Eyehategod
Eyehategod

Де: MonteRay Club, вул. Прорізна, 8
Коли: 12 березня, 19:00
Квитки: 499–899 грн

Американський гурт Eyehategod, який грає у стилі сладж-метал, створили в 1988 році. Артисти серед своїх головних натхненників називають британську рок-групу Black Sabbath. В їхній творчості так само переважають повільний блюзовий темп, важкий ритм, елементи хардкору та психоделічна атмосфера. Eyehategod випустили 5 альбомів: In the Name of Suffering (1992), Take as Needed for Pain (1993), Dopesick (1996), Confederacy of Ruined Lives (2000), Eyehategod (2014). Роботу над довгоочікуваною новою платівкою група закінчила зовсім нещодавно. З початку лютого вони гастролюють Європою в рамках великого туру Campaign for Musical Destruction Tour 2020.

Ліга Сміху – 2020, другий етап

Автор: kiev.karabas.com
  Ліга Сміху – 2020, другий етап
Ліга Сміху – 2020, другий етап

Де: Міжнародний центр культури та мистецтв
Коли: 13, 15 березня, 19:00
Квитки: 190–1490 грн

Цього року стартував шостий сезон чемпіонату України з гумору. Ведучим вдруге поспіль стане актор Студії "Квартал 95" Євген Кошовий. Також на події будуть зіркові тренери та команди, які пройшли відбірковий фестиваль та перший етап у лютому. Під час змагання традиційно відбуватиметься телезйомка.

Лінія Маннергейма

Автор: kiev.karabas.com
  Лінія Маннергейма
Лінія Маннергейма

Де: Caribbean Club
Коли: 20 березня, 19:00
Квитки: 400–800 грн

Сергій Жадан – сучасний український письменник, громадський діяч, благодійник, активний організатор літературного життя країни та учасник мультимедійних мистецьких проєктів. Серед його особистих музичних звершень – рок-гурт "Лінія Маннергейма", створений у 2017 році. До його команда ввійшли Олег Каданов, Євген Турчинов, Дмитро Зінченко та Дмитро Чирик. Наразі хлопці випустили перший повноформатний студійний альбом – "Конфіскат". Гроші на його запис музикантам зібрали слухачі після оголошення в соцмережах усього за кілька годин. До нього увійшли композиції з попередніх збірок, а також нові пісні, записані минулого року.

Пригоди італійців в Італії

Автор: 1001bilet
  Пригоди італійців в Італії
Пригоди італійців в Італії

Де: Будинок офіцерів
Коли: 21 березня, 19:00
Квитки: 150–390 грн

Комедія за мотивами п'єси видатного італійського драматурга й режисера Едуардо Скарпетти "Дім для божевільних". Головний герой – мільйонер Феліче Шошамокка їде до Неаполя, щоб відвідати свого племінника Чічілло, студента медінституту, а також побувати на відкритті психіатричної лікарні, яку він фінансував, а племінник мав стежити за процесом будівництва. Однак хлопця давно вигнали з університету, а всі дядькові гроші він програв і прогуляв. Тепер він намагається видати місцевий хостел за найкращу в Італії психлікарню, а своїх друзів – за пацієнтів.

Джаз-кабаре. Олег Скрипка та Bedroom Music Orchestra

Автор: PARTER.UA
  Джаз-кабаре. Олег Скрипка та Bedroom Music Orchestra
Джаз-кабаре. Олег Скрипка та Bedroom Music Orchestra

Де: Caribbean Club
Коли: 28 березня, 19:00Квитки: 650–2490 грнУ джазовому проєкті беруть участь кілька колективів, які виступають у різних стилях: "Воплі Відоплясова", "Діти Фіделя", Pokaz Trio. Фронтменом концерту стане український артист Олег Скрипка – лідер гурту "ВВ", співак і композитор, відомий також проєктами Le Grand Orhestra, джаз-кабаре Zabava, DJ O'Skrypka, фестивалем "Країна мрій". Цього разу музиканти спільно з Bedroom Music Orchestra виконають відомі композиції із сучасними ритмами, ретро-звучанням, незвичним для України електросвінгом.

Балет Autobiography. Компанія Вейна МакГрегора

Автор: Киев - Ticketsbox
  Балет Autobiography. Компанія Вейна МакГрегора
Балет Autobiography. Компанія Вейна МакГрегора

Де: Міжнародний центр культури та мистецтв
Коли: 29–30 березня, 19:30
Квитки: 250–2300 грн

Британський танцюрист і балетмейстер Вейн МакГрегор з 2006 року працює хореографом-резидентом Королівського балету Великої Британії. Він перший балетмейстер такого рівня, який виступає в жанрі контемпорарі. Він ставив хореографію для багатьох балетних труп, фільмів, як: "Гаррі Поттер і Кубок Вогню", "Фантастичні звірі та де їх шукати", "Тарзан. Легенда", відеокліпів Radiohead, Thom Yorke, The Chemical Brothers і тижнів мод.

У своєму першому виступі для української публіки хореограф представить створений у 2017-му балетний спектакль "Автобіографія". Основу вистави становлять хореографічні портрети в поєднанні з науковим розшифруванням генетичного коду Вейна МакГрегора, що здійснили генетики світу. Як музичний супровід звучать твори в жанрі електронної музики від артистки Jlin.

29 березня у Львівському органному залі відбудеться концерт "Музика Баха". На органі гратиме львів'янка Олена Мацелюх, яка виконуватиме твори популярного німецького композитора Йоганна Себастьяна Баха.

Зараз ви читаєте новину «Афіша подій: куди піти у Києві в березні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути