Ексклюзиви
пʼятниця, 08 травня 2020 11:09

Зонування кімнати: як підібрати практичний стелаж-перегородку
16

Стелаж-перегородка: очевидні переваги
Фото: yakrobitiremont.pp.ua
Стелаж-перегородка: очевидні переваги
Стелаж-перегородка: очевидні переваги
Стелаж-перегородка: очевидні переваги
Стелаж-перегородка: очевидні переваги

Сучасний дизайн виглядає стильним при дотриманні більшої функціональності. Хазяї намагаються продумати все до дрібниць, щоб домашній інтер'єр був комфортним. Це стосується як простих кімнат, так і невеликих.

Зараз існують меблів, які успішно вирішують це завдання. Одним з таких є стелаж-перегородка, яка має подвійну функціональність. Ця певна кількість полиць, що не мають задньої стінки. Тому стелаж візуально не захаращує приміщення, створює відчуття простору.

Про це пише Уakrobitiremont.

Така річ у будинку не лише успішно зонує простір, але і служить додатковим місцем зберігання аксесуарів і інших необхідних предметів. Тому це не лише прекрасна альтернатива шафі, але і додаткова економія площі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акцентна стіна в спальні: показали яскраві варіанти

Для функціонування зон не обов'язково встановлювати високу перегородку. Вона допомагає створити реалістичну ілюзію роздільних кімнат або надійно закриває певну ділянку кімнати. Приміром, коли в просторій вітальні виділяється місце для сну.

Нижчий стелаж дозволяє впустити більше світла, робить приміщення просторим і вільним.

Компромісним рішенням може стати ступінчастий стелаж. Його висока частина закриває саме той куточок кімнати, який хочеться зробити більше приватним.

Важко вибрати не тільки стелаж, а й стіл у вітальню. Там вони бувають обідні столи або журнальні. Обидва варіанти важко вибрати.

Найкраще стіл розмістити біля вікна або посеред кімнати. Найчастіше в кожній вітальні можна побачити великий, просторий диван і телевізор, встановлений навпроти нього. У такому інтер'єрі доречним буде компактний журнальний столик.

Зараз ви читаєте новину «Зонування кімнати: як підібрати практичний стелаж-перегородку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути