четвер, 26 липня 2018 23:31

Житло за 18 млн євро: Роббі Вільямс придбав розкішний маєток у Малібу
19

Новий маєток Роббі Вільямса в Малібу
Фото: thesun.ie
Новий маєток Роббі Вільямса в Малібу
Новий маєток Роббі Вільямса в Малібу
Новий маєток Роббі Вільямса в Малібу
Новий маєток Роббі Вільямса в Малібу

Роббі Вільямс став власником розкішної вілли в італійському стилі вартістю 18 мільйонів євро. Знаходиться вона в каліфорнійському містечку Малібу, знаменитому своїми пляжами.

Маєток збудували ще на початку вісімдесятих, але 10 років тому повністю оновили. Не так давно він належав іншій знаменитості — співачці Джанет Джексон. Пише ірландське відділення відомого британського видання TheSun.

Загальна площа цієї триповерхової вілли складає 1095 кв метрів. Там є 4 спальні, 6 ванних кімнат, простора вітальня з каміном, домашній кінотеатр, ігрова, кухня відкритого типу з барною стійкою і столовою зоною. Головна спальня маєтку має індивідуальну терасу з видом на Тихий океан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селена Гомес виставила на продаж розкішний будинок

Окрім головного будинку, є також гостьовий з 2-а спальнями й просторою вітальнею. На задньому дворику маєтку облаштовано басейн і зону для відпочинку. Від сторонніх очей віллу закриває жива огорожа. Окрім того, по всьому периметру ведеться відеоспостереження.

Раніше розповіли, що Ніколас Кейдж продає маєток з незвичайними вікнами. Свій будинок актор оцінив у 12 млн доларів. У ньому є 5 спалень, 7 ванних кімнат, простора вітальня, двоповерхова кухня й винний льох. Зовні облаштовано патіо з чашею для багаття.

Зараз ви читаєте новину «Житло за 18 млн євро: Роббі Вільямс придбав розкішний маєток у Малібу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути