вівторок, 11 грудня 2018 23:28

Зимовий затишок: назвали 5 правил створення теплого простору
7

Фото: edinstvennaya.ua

З приходом холодів створити відчуття тепла можна завдяки кільком простим прийомам.

Французькі дизайнери вчать переодягати квартиру кілька разів на рік. Це не означає, що потрібно виносити старі меблі і декор та повністю запасатися новим. Щоб оновити своє житло, варто поміняти картинку, створити затишок. Це так само як і з гардеробом. Важлива кожна деталь.

Килими

Вони доречні взимку і зайві влітку. Тоді залишають вільний від покриттів підлогу. І візуально легше і прохолодніше.

Можна при плануванні інтер'єру і декоруванні квартири, передбачити килим на літо, без підкладки, і зимовий варіант - пухнастий, важкий, темніший, ніж літній.

Штори

Зимові штори радять шити важчі, на підкладці, з більш "теплих" тканин - вовни, велюру, оксамиту або з тканин з більш щільним плетінням.

Можна використовувати подвійний текстиль для вікон.

Пледи і подушки

Пледи і подушки завжди додають затишку і тепла. На осінньо-зимовий період додавай в свої інтер'єри теплі, в'язані пледи з вовни або напіввовни, хутра.

Маленькі подушки 40х40см і / або 50х50 см. Не обов'язково однакові за структурою з пледами, але обов'язково "теплі" візуально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зручність та елегантність: 5 ідей оформлення ванної для холостяка

Лампи (абажури)

У дорогих готелях для більшого відчуття затишку виключають верхнє світло - люстри, а використовують бра, настільні лампи і торшери.

Поставити на консолі або тумби настільні лампи з абажурами в колір твоїх пледів або штор.

Якщо дозволяє поверхню комода, то дуже красиво поставити відразу дві лампи, з двох сторін або поруч одну вище, іншу менше за розміром.

Свічки

З ними атмосфера завжди затишна і романтична. Аромати кориця, печений хліб, бісквіт, печене яблуко, кава з молоком або шоколад, крім відчуття затишку наповнять будинок приємними запахами.

При правильному підборі деталей зі звичної спальні можна зробити шикарну. Для цього навіть не знадобиться повний ремонт.

Всього кілька простих обновок зроблять цю кімнатц розкішною.

Використовуйте багато декоративних подушок - саме у великій кількості вони створюють відчуття розкоші. Доповніть їх найм'якішим пледом або хутряною накидкою, яка завершить образ ліжка, з якої абсолютно не хочеться вилазити.

Зараз ви читаєте новину «Зимовий затишок: назвали 5 правил створення теплого простору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути