понеділок, 05 жовтня 2020 09:02

Затишна та зручна: як зі смаком обставити спальню
16

Спальня в стилі кантрі: що варто знати
Фото: remontbp.com
Спальня в стилі кантрі: що варто знати
Спальня в стилі кантрі: що варто знати
Спальня в стилі кантрі: що варто знати
Спальня в стилі кантрі: що варто знати

Спальня в заміському стилі має незвичайну атмосферу, в якій можна розслабитися і забути про повсякденні проблеми. Таке можливе у стилі кантрі. У ньому все повинно бути наповнене теплом. Цей стиль любить аксесуари ручної роботи.

Дерев'яна підлога та побілені стіни - це дует, який ідеально вписується в клімат сільської кімнати. Ви можете покрити одну стіну візерунковими шпалерами - картатими або польовими квітами.

Додайте прикраси з натуральних матеріалів - бамбукова лампа, плетене крісло з полозами, дерев'яні або лляні жалюзі. Кантрі не розкішний тому варто забути про прикраси з дорогоцінних каменів та кристалів. Зосередьтеся на прикрасах, які ви отримали від когось. Ніщо так не розкриває стиль кантрі, як старий комод бабусі, крісло матері, ботанічні гравюри, старі фотографії та сухий букет польових квітів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишукана спальня, якій позаздрить кожен: особливості дизайну

При пошуку меблів враховуйте тільки вироби з натурального дерева. Виберіть стильний комод з елегантним шпоном, так як цей предмет меблів порадує вас своєю простотою і стилем. На стільниці викладіть колекцію сімейних фотографій в цікавих дерев'яних рамах.

Настільна лампа з абажуром - це аксесуар, який ви повинні мати під рукою. Без нього вечірнє читання буде важко організувати.

При виборі лампи ставка має бути на моделі з натуральної сировини: дерево, бамбук, плетіння. Цікавим варіантом стане злегка забута лампа з вентилятором, так як її незвичайна форма внесе в інтер'єр західну атмосферу.

Встановіть кілька дерев'яних або скляних ліхтарів на комод, підлогу, підвіконня, так як тепле світло свічок стане прекрасним доповненням інтимної атмосфери спальні.

Особливу увагу варто приділити вибору текстилю - комплекту фланелевих пледів, постільної білизни в оплетке, вовняного ковдри з бахромою, так як спальня повинна бути м'якою та затишною.

Комфортне та стильне - саме таким має бути ліжко. Від якості сну залежить настрій та самопочуття людини. Постільна білизна, покривала і подушки - це тільки естетика і завершальна нотка при оздобленні спальні.

Зручне ліжко для однієї людини повинна бути шириною 90 см. Тоді як на двох - 160 см.

Чим ширше двоспальне ліжко, то краще надягати два матраци, особливо коли сплячі люди сильно розрізняються по вазі. В цьому випадку ви будете уникати згинання матраца в середині ліжка.

Зараз ви читаєте новину «Затишна та зручна: як зі смаком обставити спальню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути