понеділок, 09 серпня 2021 02:28

Задумка вражає: як плаваючі ліжка змінюють інтер'єр
8

Плаваючі ліжка в дизайні спальні
Фото: dekorin.me
Плаваючі ліжка в дизайні спальні
Плаваючі ліжка в дизайні спальні
Плаваючі ліжка в дизайні спальні
Плаваючі ліжка в дизайні спальні

Плаваюче ліжко відразу дивує і притягує до себе погляди. Не дивлячись на всю надзвичайність конструкції, на ній спати зручно. Вони стануть прекрасним доповненням до будь-якого стилю оформлення.

Ці ліжка відрізняються відсутністю ніжок і непомітною основою, що створює ілюзію ніби ліжко висить в повітрі. Вони можуть подобатися або не подобатися, але цікавість викликають обов'язково: на чому тримається їх вага і як їм вдається витримувати навантаження людей.

У одних різновидів цей каркас надійно з'єднується зі стіною і підтримується за допомогою єдиної додаткової опори. В інших - спирається на невелику платформу, яку видно лише якщо заглянути під ліжко. Також сьогодні виготовляють ліжка з прозорими або дзеркальними опорами, помітними тільки з певного ракурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять правил покупки ідеального матрацу - як не помилитися

Для більшої переконливості іноді ці ліжка підсвічують світлодіодним стрічкою, що надає інтер'єру спальні просто фантастичний ефект.

Жіночність і розкіш спальні може надавати м'яка оббивка ліжка, а більш сексуального або чоловічого виду можна домогтися, вибравши шкіряне узголів'я темних тонів.

Іншою відмінністю підвісних ліжок від плаваючих є можливість підняти їх до стелі за допомогою спеціальних тросів або мотузок. Практично для лофт, квартир-студій і маленьких кімнат.

Не всі спальні легко обставити. Є нестандартні розміри кімнати, які ускладнюють процес. Планування дизайну вузькою довгою спальні викликає багато запитань. Щоб візуально розширити кімнату, дизайн необхідно виконувати в світлих тонах.

Зараз ви читаєте новину «Задумка вражає: як плаваючі ліжка змінюють інтер'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути