Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2018 05:28

Врятувати кухню: назвали деталі інтер'єру, які давно пора змінити

Врятувати кухню: назвали деталі інтер'єру, які давно пора змінити
Рейлінги на кухні втрачають свою актуальність. Фото: goodhouse.ru

Кухня, як і інші зони житла, повинна бути функціональною та модною. Аби не робити ремонт з такою періодичністю, як змінюються тренди, приміщення можна частково оновити. Дизайнери визначили основні предмети, що надають кухні застарілого вигляду.

Відкриті полиці. Вони гарно виглядають в постановочних інтер'єрах, а насправді є безкорисними. Це місце краще використати не для сувенірів, а для зберігання приладдя у закритих шафах, пише "Goodhouse".

Рейлінги. Предмети, що висять на гачках, з часом забруднюються, вкриваються пилом. Навіть при частому використанні. Тому дрібні аксесуари варто сховати в шухляди.

Декоративні написи, папірці з рецептами, мотиваційні плакати. Вони можуть бути доречними в офісі. А на кухні замість них можна повісити пару картин.

"Металева техніка", тобто фасади срібного кольору. Вони відійшли з моди. Якщо в інтер'єрі не обійтися без "металевого" ефекту, використовуйте теплу палітру. Наприклад, техніку в кольорі латуні, золота чи бронзи.

Масивна сантехніка, насамперед крани. Вони не завжди доречні, а от вигляд мають претензійний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прості ідеї для зміни інтер'єру квартири до літа

Коричневі кам'яні поверхні з зеленуватими вкрапленнями. Вони виглядають надто дешево, навіть якщо каміння натуральне й цінне.

Дерево кольору вишні. Зазвичай з нього робили кухонні шафи. Зараз такий матеріал неактуальний, бо робить приміщення "важким".

Щоб зробити вдалий ремонт у ванній кімнаті, фахівці радять не допускати нестиковки плитки на стінах та підлозі та не розташовувати сантехніку далеко від стояків. Також - дотримуватися єдиного стилю у виборі змішувачів, а освітлювальні прилади купувати спеціальні - вологостійки.

Зараз ви читаєте новину «Врятувати кухню: назвали деталі інтер'єру, які давно пора змінити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути